Wat zijn goede auto import bedrijven om uw auto te importeren?

Na uw rondreis door de Verenigde Staten kunt u die prachtige Amerikaanse auto’s maar niet uit uw hoofd zetten. Het liefst zou u vandaag nog zo’n mooie oldtimer importeren naar Nederland. Maar hoe werkt dat precies? En wat komt er allemaal bij kijken? Marlog Car Handling helpt u graag. Als een van de meest betrouwbare auto import bedrijven in Nederland regelen zij graag het volledige transportproces voor u, inclusief alle procedures die nodig zijn om een buitenlandse auto naar Nederland te importeren. U betaalt hiervoor een duidelijke all-in prijs. De kosten kunnen in veel gevallen laag gehouden worden. Voor deze lage prijs voert de specialist Handling de gehele procedure uit zoals u dat wenst. 

Een duidelijk stappenplan wanneer u de opdracht geeft een Amerikaanse auto te importeren

Waarom Marlog Car Handling dé partner is voor het importeren van een Amerikaanse auto? Om te beginnen, kunt u altijd rekenen op een snelle service door Marlog Car Handling. Daarnaast bent u bij dit bedrijf altijd zeker van de hoogste kwaliteit. Na de betaling, die veilig via internet gebeurt, wordt de auto opgehaald bij de verkoper. Vervolgens wordt de auto verscheept. Bij aankomst in Nederland wordt de auto rijklaar gemaakt. Ook regelt het bedrijf de verzekering en het kenteken voor u. Het hele proces wordt geregeld door de specialist. Kies daarom voor een van de beste auto import bedrijven van Nederland. Het maakt niet uit of u een auto wilt importeren uit Amerika, Canada, Japan of Dubai, de specialist heeft connecties over de hele wereld. 

De procedure tijdens het importeren van een Amerikaanse auto

Er zijn verschillende stappen die u moet doorlopen wanneer u een Amerikaanse auto gaat importeren naar Nederland. Er is zelfs een vast stappenplan voor het importeren van auto’s. Als u een Amerikaanse auto laat importeren door een specialist, moet de auto allereerst natuurlijk een importvergunning en een Nederlands kenteken krijgen. Of de geïmporteerde auto een Nederlands kenteken mag krijgen, wordt onderzocht door de RDW, de Rijksdienst voor het Wegverkeer. De RDW onderzoekt onder andere of de auto voldoet aan milieueisen om de weg op te mogen. Deze milieueisen zijn ook belangrijk voor het vaststellen van de BPM. Nadat de BPM is betaalt ontvangt u het kentekenbewijs. Marlog Car Handling helpt u graag bij alle procedures. Dus wilt u een Amerikaanse auto importeren? Kies voor dé specialist!