Huizenplan
Image default
Babykamer en kinderkamer

De leukste muurstickers voor de babykamer

Blauw en roze kennen we tegenwoordig als typische kleuren voor jongens en meisjes. Als je een jongetje krijgt, komt het bezoek vanzelf aanzetten met blauwe knuffels of kleertjes. En komt er een meisje? Dan wordt ze overladen met roze spullen. Juist in deze eerste periode is het leuk om de babykamer hier op aan te passen. De muurstickers in een babykamer laten iedereen weten of je een zoontje of een dochter hebt gekregen.

Een roze of blauwe kamer voor je baby

Met de blauwe en roze muurstickers van het Stickerparadijs maak je de babykamer helemaal af. In onze grote collectie vind je de mooiste stickers: van schattige dieren tot kruipende baby’s en zelfs ooievaars die jouw baby komen brengen. Onze muurstickers zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Zoek daarom gewoon je favoriete ontwerp uit en selecteer de roze of blauwe kleur. De muurstickers in de babykamer zijn nog leuker als je er de naam van jouw kindje onder laat zetten. En wordt je kind wat groter dan vervang je deze babystickers gewoon voor onze speciale muurstickers voor de kinderkamer. Zo groeit het kamertje van je kind altijd met hem of haar mee.

De babykamer decoratie van het Stickerparadijs

Een echte babykamer kan eigenlijk niet zonder de kleuren roze of blauw. Want dit is een leuke traditie die je eigenlijk in ere moet houden. Wil jij graag de geboorte van je zoon of dochter vieren met een roze of blauwe babykamer? Kijk dan voor de leukste bijpassende muurstickers in de collectie van het Stickerparadijs. Met deze muurstickers maak je de leukste kamer die jouw baby zich maar wensen kan!

Voor meer info : http://www.stickerparadijs.nl/muurstickers/babykamer