Minder kalk met een anti kalk magneet

Bespaar op energie met minder kalk in uw water.

U staat er waarschijnlijk niet bij stil maar veel kalk in uw leidingen kost ook meer energie. De kalk zet zich namelijk af op uw verwarmingselementen van bijvoorbeeld uw boiler, wasmachine, vaatwasser maar blijft ook in uw leidingen zitten. Door de vele kalk op het verwarmingselement duurt het langer voordat deze uw water kan verwarmen. Dit kost dus meer energie dan daadwerkelijk nodig zou zijn. Vaker het verwarmingselement schoonmaken en ontkalken is wel zeker nodig.

Met een DAT ECO anti kalk magneet reduceert u de kalkafzetting in uw waterleidingen en huishoudelijke apparaten. De magneet genereert een magneetveld dat ervoor zorgt dat de kalkdeeltjes zich minder binden aan elkaar en dan minder de neiging hebben om zich te hechten. Het gevolg is dat deze nu meelopen in de gootsteen in plaats van zich te hechten aan uw verwarmingselementen, douchewand en of keukenkraan.

De DAT ECO en ECO gold zijn speciaal hiervoor ontwikkeld en worden in een 3D printer speciaal geproduceerd. De ingelegde Neodynium magneten zijn van de nieuwster generatie magneten en zijn zeer krachtig ondankt het kleine formaat. Door het gebruik van deze kleine componenten is het mogelijk een kleinere anti kalk magneet te maken dan voorheen mogelijk was. Hij kan in de meeste gevallen direct gemonteerd worden direct na de watermeter zodat uw gehele huis ervan mee kan profiteren.

Meer weten over deze slimme anti kalk oplossing? Kijk eens bij ElektrischeBoiler.eu in deze link.

Voor meer info : https://elektrischeboiler.eu/Accessoires/anti-kalk/dat-eco-gold-waterontharder