Huizenplan
Image default
Badkamer

Bedtafel kopen?

Een bedtafel van ALLZorg

Veel oudere mensen zien er tegen op om naar een verzorgingstehuis te moeten, als ze steeds meer dingen niet meer zelf kunnen doen. Ook mensen met een handicap ervaren problemen en kunnen niet altijd zelfstandig leven, terwijl ze dit wel zouden willen. ALLZorg is een bedrijf dat voorziet in de behoefte van deze mensen om zelf dingen te kunnen blijven doen. Zo worden er bijvoorbeeld producten aangeboden om te helpen met aankleden, wassen, zitten, lopen, slapen en je voort te bewegen.

Een bedtafel of bedleestafel

Je kunt bijvoorbeeld een bedtafel of bedleestafel aanschaffen om het gemakkelijker te maken om dingen vanuit bed te doen. Een bedtafel of bedleestafel maakt het bijvoorbeeld mogelijk om te lezen, schrijven, eten en spelletjes te doen terwijl je in bed ligt. Een bedtafel of bedleestafel maakt het leven daarom een stuk aangenamer en gemakkelijker, zelfs als je in bed ligt. Er is een verschil tussen een bedtafel en een bedleestafel, ook al kun je veel handelingen met beide tafels doen. Een bedtafel is een tafel die je op het bed kunt plaatsen, meestal over je lichaam heen. Een bedleestafel daarentegen heeft poten die op de grond staan, en deze tafel kan over het bed geschoven worden. Een bedleestafel is meestal wat groter, maar een bedtafel heeft als voordeel dat je er meer kracht op kunt zetten omdat hij stabieler staat. Daarom is een bedtafel meer geschikt voor eten in bed, terwijl een bedleestafel, zoals de naam al zegt, handig is als je iets wilt lezen.

Handige producten huren of kopen bij ALLZorg

Als je bijvoorbeeld een bedleestafel wilt kopen, kun je het beste eens op de website van ALLZorg kijken. Hier vind je verschillende soorten bedtafels en bovendien nog heel veel andere producten die je met de dagelijkse dingen die je niet goed meer kunt doen, kunnen helpen.

Voor meer info : http://www.allzorg.nl/Slapen-bedleestafels