Huizenplan
Image default
Badkamer

Douche Cabine met IR warmte element.

Uw sanitair en badkamer showroom vakkundig gefotografeerd?

 

 

 

Prachtige foto’s worden er beschikbaar gesteld door sanitair leveranciers. Deze foto’s kunnen dan gebruikt worden in de communicatie uitingen van de badkamerspecialist en met de juiste opmaak zien de advertenties en brochures van de lokale leverancier er fantastisch uit. Oh wee als deze gecombineerd gaan worden met eigenhandig gemaakte foto’s of anderszins amateuristische beelden van een goedwillende bekende. Het contrast in visuale kwaliteit is dan enorm en haalt het gehele gezicht naar beneden.

 

 

 

Het is het overwegen waard om voor de foto’s die u niet aangeleverd krijgt door uw leveranciers een lokale professional in te huren. Met lokaal wordt hier Nederland bedoeld. De fotograaf van Fotostudio Vincent Hartman Fotografie bij Zwolle verzorgt onder andere interieurfoto’s door heel het land, maar ook portretfoto’s, reclamefotografie en algemene bedrijfsfotografie. De fotograaf verzorgt de interieurfotografie voor interieurbouwers en projectinrichters in de retail, kantoren en publieke ruimtes. Daarnaast verzorgt de fotograaf het fotowerk voor een aantal landelijke vakbladen waaronder die van Uneto-VNI.

 

 

 

De fotograaf is gewend om te gaan perspectieven en lijnen die in de interieur en architectuurfotografie zo belangrijk zijn. Ook bij een hoger of een lager standpunt blijven de verticale lijnen verticaal en vallen muren en interieurelementen niet om. Ook is de fotograaf in staat om grote contrastverschillen en verschillen in kleurtemperatuur te overbruggen door middel van het toevoegen van licht aan de bestaande situatie in combinatie met geavanceerde digitale nabewerkingstechnieken.

 

 

 

Kortom, fotografie is een vak net als installatiewerk! Meer informatie kunt u vinden op de website.

 

 

 

 

Voor meer info : https://www.studiovhf.com/gallery-reclame/sanitair

Gerelateerde artikelen

Keuco badkameraccessoires

Aparici design elektrische boiler met energielabel A

Regendouche zwart