Huizenplan
Image default
Badkamer

Huppe zwaaivouwbare douchecabine, ideaal voor kleine badkamers en doucheruimten

Huppe zwaaivouwbare douchecabine, ideaal voor kleine bad- en doucheruimten U wenst een ruimere douche maar komt ruimte te kort? Of moet u de douche ombouwen voor levensloop bestendig wonen of voor gebruik van rolstoelen? Voor dit soort situaties heeft douchewandfabrikant Huppe de Design elegance zwaaivouwbare douchecabine ontwikkeld. Ideaal voor kleine badkamers en doucheruimten omdat deze douchecabine direct na het douchen eenvoudig en in zijn geheel tegen de wand kan worden ingeklapt, zodat de doucheruimte 100 % benut kan worden.

barrierevrije douche

De Huppe Design elegance is geschikt om vrij in de ruimte te installeren. Er is geen beperking van hoeken en nissen. De deurelementen en zijpanelen zijn zowel naar binnen als buiten te vouwen, al gelang de situatie. Veilige instap, ideaal voor levensloop bestendig wonen De toegang of te wel de breedte van de Huppe Design elegance douchecabines zijn leverbaar tot wel 1.250 mm. Hiermee zijn nis situaties te creëren tot 2500 mm. Deze zijn ontworpen voor gebruik van rolstoelen en rollators en voldoen ruimschoots aan de DIN-normen, die een breedte eist van 1.200 mm. Ook de vlakke vloer en het feit dat er geen afdichtingsprofiel van toepassing is zorgt voor een barrièrevrije instap.

Helder glas of decoratie

De vouwdeur en zijwanden van de Huppe Design elegance zijn leverbaar in helder CE-gecertificeerd veiligheidsglas. Als decoratie is het zandstraal decor “Privatima” te leveren. Deze decoratie bestaat uit een 80 cm hoog mat vlak die voldoende privacy waarborgt. Beide uitvoeringen van het glas zijn bovendien leverbaar met de glasveredeling anti-plaque. Veredelde glasoppervlakken garanderen dat water als parels naar beneden lopen. Dat minimaliseert vuil- en kalkafzettingen in de douchecabine en u heeft het voordeel dat u het glas eenvoudiger en sneller kunt schoonmaken.

 

XXX

Voor meer info : http://www.sani-bouw.nl/douche/huppe