Huizenplan
Image default
Badkamer

Keuco badkameraccessoires

Keuco badkamer- en toiletaccessoiresKeuco accessoires zijn producten die vandaag de dag wereldwijd worden verkocht, ook online via de webwinkel van Bad en Design, en het bedrijf marktleider maakt met accessoires zoals Plan, Edition 100 en City 2 voor de badkamer en het toilet. Al de Keuco badkameraccessoires of spiegelkasten zijn het resultaat van intensieve ontwikkeling, het gebruik van de beste materialen en zorgvuldige verwerking. Voor het beste resultaat rekent het bedrijf op een mix van hightech industrie en handwerk, gecontroleerd op Keuco kwaliteit conform de hoogste standaarden en normeringen. Keuco accessoires voor badkamer en toilet imponeren met hun onberispelijke oppervlakte afwerkingen in onder andere chroom of RVS, met een maximale duurzaamheid en een probleemloze functionaliteit. Elk item wordt individueel getest vóór verzending.

Accessoires voor het toilet

Het thema van het ontwerp en het design speelt een belangrijke rol bij het bedrijf, al lang voordat het een alom vertegenwoordigd thema werd in ontwerpen voor badkamers of het toilet. Het besef van een bijzonder ontwerp ontstaat bij het nastreven van een klassiek design met een moderne esthetiek die zelfs na jaren nog een eigentijds uiterlijk bezit dat eigenlijk alleen maar sterker wordt. Een nieuwe klassieker onder de Keuco badkameraccessoires is geboren. Het ontworpen gebeurt in eigen huis of in samenwerking met internationaal gerenommeerde ontwerpers, Keuco accessoires voor toilet en badkamer ontvangen regelmatig prestigieuze awards zoals Edition 300 en Alea.

Bad&Design Keuco aanbiedingen

Keuco badkameraccessoires komen uit eigen productie in onze fabrieken in Duitsland, dit geeft ons de zekerheid van het op van lange termijn opbouwen van de knowhow van onze medewerkers en deze te gebruiken voor het beheersen van een volledige kwaliteitsmanagement. Dus “Made in Germany” is een kwaliteitsbelofte. De verkoop vindt plaats via badkamershowrooms maar ook online via webshops zoals Bad en Design. Zij bieden een ruime keuze uit de diverse accessoiresseries maar ook uit de spiegelkasten die onderdeel uit maken van het Keuco assortiment.

X

Voor meer info : http://www.badendesign.nl/keuco

Gerelateerde artikelen

Opbrengsten en kosten van een Zonneboiler

Een inloopdouche bouwen met juiste afmetingen

Huppe zwaaivouwbare douchecabine, ideaal voor kleine badkamers en doucheruimten