Koop een inloopdouche

Inloopdouche

Als u uw badkamer op gaat knappen, dan heeft u voor uw douche bijvoorbeeld verschillende mogelijkheden. Heel veel mensen hebben nu nog een douchebak, maar een inloopdouche is eigenlijk een veel mooiere oplossing. Het verschil tussen deze twee is dat u bij een douchebak in een bak staat en dat de deuren daaraan vast zitten. U bent hierbij dus altijd gebonden aan de afmetingen van de bak. Bij een inloopdouche kunt u echter zelf kiezen voor de afmetingen, doordat u gewoon op de vloer staat te douchen en een deur laat plaatsen op de plek waar u die wilt hebben. Een rooster in de vloer zorgt voor de afvoer van het water. Kijk voor meer informatie op www.sanitairtotaal.nl

Koop een inloopdouche

Een inloopdouche biedt daarmee verschillende voordelen:

 

  • u bent niet zo strikt gebonden aan afmetingen van de douche
  • u krijgt een ruimtelijker effect doordat de deur van glas is
  • door de glazen douchewand wordt de rest van uw badkamer niet nat

 

Veel mensen denken dat een inloopdouche alleen geschikt is voor een ruime badkamer, maar het is juist ook een goede oplossing voor kleinere ruimtes. Door voor volledig transparante deuren te kiezen, ontstaat een erg ruimtelijk gevoel.

Sanitairtotaal

Wilt u een inloopdouche aanschaffen, dan bent u bij Sanitairtotaal aan het juiste adres. Zij hebben een zeer ruim aanbod op dit gebied, waardoor er altijd een exemplaar te vinden is dat aansluit bij uw wensen. Maar bij Sanitairtotaal kunt u voor meer zaken terecht dan alleen voor een inloopdouche. Zo vindt u bij hen ook bubbelbaden, whirlpools, ligbaden, sauna’s, stoomcabines, wastafels en andere voorziening op het gebied van sanitair. Bovendien kunt u bij hen ook terecht voor zaken als badkamermeubels, spiegels, zeepbakjes, wc-borstels en radiatoren voor de badkamer. Voor een volledig overzicht van hun gehele aanbod kunt u terecht op hun website sanitairtotaal.nl.

Voor meer info : http://www.sanitairtotaal.nl/nl/douche/inloopdouche/