Huizenplan
Image default
Badkamer

Meer informatie over de whirlpool

Kenmerken van onze whirlpool

Als u een whirlpool aanschaft, dan wilt u natuurlijk graag weten hoe en wat. U wilt weten welke functies het bubbelbad heeft, uit welk materiaal het vervaardigd is en welke andere zaken nog van belang zijn bij onder andere het installeren en gebruiken ervan.  Wij van SanitairTotaal kunnen u uiteraard overal bij helpen en vertellen u graag dat wat u wilt weten. Een kort overzicht van enkele technische kenmerken van onze whirlpool:

 

  • Onze whirlpoolbaden zijn zelf ondersteunend, doordat zij een frame hebben dat waterpas te stellen is
  • Onder het bad is ruimte voor een liggend sifon
  • Flexibele aansluit- en afvoerslangen, waardoor deze makkelijk van de muur te halen zijn
  • Alle aansluitslangen zijn getest op kwaliteit en duurzaamheid en zijn bestand tegen een constant hoge waterdruk
  • De baden zijn voorzien van afneembare panelen, wat voor een mooie afwerking zorgt en wat er tevens voor zorgt dat de baden ingebouwd kunnen worden
  • Het maken van een onderhoudsluik is niet nodig.

Meer informatie over de whirlpool

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten baden, met elk hun specifieke eigen functies en massagestralen. Daarnaast kunnen wij accessoires bieden, zoals een sifon voor het aansluiten van het bad op de afvoerleiding, een reiniger voor leidingen en speciale geuren voor in de whirlpool, die de leidingen niet aantasten. Tevens onderscheiden wij ons op andere gebieden. Zo is de afwerking van de whirlpool netjes, zijn de bevestigingscomponenten bestand tegen vocht, zijn alle slangen gekeurd en zijn de bodemjets bestand tegen lekkage.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en lijkt het u ook wel wat om binnenkort in uw eigen whirlpool te gaan genieten? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de website, waar u ons assortiment en onze contactgegevens vindt. Ook kunt u een kijkje komen nemen in onze indrukwekkende showroom nabij Roosendaal.

Voor meer info : http://www.sanitairtotaal.nl/nl/whirlpool/

Gerelateerde artikelen

Douche Cabine met IR warmte element.

Welke stoomcabine moet ik aanschaffen?

Regendouche zwart