Specialist in badkamers

Als badkamers toe zijn aan vernieuwing

Bent u uw oude sanitair zat? Zoekt u inspiratie op het gebied van badkamers? Neem dan eens een kijkje op de website van Sanitairtotaal. Wij weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het vernieuwen of verbouwen van badkamers. Het kan zijn dat u alleen bepaalde onderdelen in uw badkamer wilt vervangen, zoals het toilet of de douche. In dat geval bent u vast vrij snel klaar. Maar misschien wilt u de gehele ruimte aanpakken, of zelfs meerdere badkamers. Dit gaat hoogstwaarschijnlijk veel meer tijd kosten. Welke situatie ook op u van toepassing is, het is van groot belang dat u zich goed laat informeren als u van plan bent uw badkamer te verbouwen. Voor zowel de grote als de kleine klussen bent u bij ons aan het juiste adres.

 • Al onze producten voor badkamers zijn zeer scherp geprijsd, omdat wij werken zonder tussenpersoon.
 • Ons personeel staat voor u klaar om u een helpende hand te bieden.
 • U kunt op Sanitairtotaal.nl vinden wat u zoekt en vervolgens online uw bestelling plaatsen, óf u kunt terecht bij één van onze medewerkers in onze zeer ruime showroom.
 • De meeste artikelen kunt u zelfs meteen meenemen.
 • Als u echter de gewenste badkuip of stoomcabine niet zelf kunt vervoeren, kunt u deze uiteraard laten bezorgen.
 • Heeft u meerdere producten besteld? Dan betaalt u slechts eenmalig de bezorgkosten voor het artikel met het hoogste bezorgtarief.
 • Daarnaast heeft u 5 jaar garantie op onze producten, tenzij dit door de fabrikant anders vermeld is.
 • Als u bij de levering van uw bestelde producten ziet dat het bezorgde beschadigd is kunt u dit meteen melden, zodat wij voor vervanging kunnen zorgen.

Specialist in badkamers

Wij raden u aan eens langs te gaan bij onze showroom, omdat u daar in levenden lijve kunt voelen hoe badkamers er uit kúnnen zien of hoe bijvoorbeeld een ligbad of tweepersoonsdouche u zal bevallen. Er staan een heleboel badkamerartikelen en accessoires tentoongesteld, zodat u zich een heus 3-D beeld kunt vormen. En indien u ter plekke vragen heeft, kunt u met één van onze medewerkers of gespecialiseerden in gesprek gaan. Zij zullen al uw vragen beantwoorden en met u meedenken om uw droom te realiseren. De showroom is dagelijks geopend, met uitzondering van zondag.

Als u langskomt, kunnen wij u demonstraties geven en u op weg helpen als u geen idee heeft waar u wilt beginnen of hoe u het verbouwingsproces van één of meerdere badkamers van begin tot einde uitzingt. De volgende zaken zijn handig om van tevoren over na te denken en/of mee te brengen naar een afspraak met onze medewerkers:

 • uw wensen, eisen, mogelijkheden
 • de afmetingen van de beschikbare ruimte
 • uw budget en tijdsplanning.

Vaak kunt u bij ons terecht als u materialen op korte termijn nodig heeft. En omdat wij werken met gespecialiseerd personeel dat bekend is met alle ins en outs, kunt u snel aan de slag. Ons assortiment badkamers en benodigdheden is zeer uitgebreid en wij hebben o.a. de volgende merken in huis:

 • Varono
 • Plash
 • Mocoori

Het vertrek waar onze producten zijn tentoongesteld is heel ruim opgezet, waardoor u goed kunt bekijken hoe ze eruit zien. U kunt om de douches en baden heen lopen, ze aanraken, erin plaatsnemen en u proberen voor te stellen hoe ze eruit zouden zien wanneer ze niet meer als losse onderdelen maar als volledige badkamers met alle toebehoren, passend zijn geplaatst.

Sanitairtotaal is dé specialist in badkamers van de Benelux. Wij bezorgen in Nederland, België en Luxemburg en ons aantal klanten blijft toenemen. De grootste redenen daarvoor zijn mogelijk onze aanpak, onze servicegerichtheid en ons haast onuitputtelijke aanbod van sanitair.

Wij staan voor u klaar!

Wij hebben een team van specialisten met elk hun eigen specialiteit en kennis over badkamers. Dit team staat u graag bij tijdens uw oriëntatiefase of verderop tijdens uw verbouwing. Zij kunnen u informatie verstrekken over onder andere:

 • douchekranen
 • inbouwkranen
 • wandclosets

Wij zijn thuis in badkamers en willen u graag helpen bij het samenstellen van uw perfecte badkamer, zodat u zich daar volledig thuis zult voelen. Bent u op zoek naar meubels en sanitair die horen bij luxe badkamers? Dan hebben wij verscheidene suggesties voor u. Denk daarbij aan:

 • een bidet
 • een sauna
 • een stoomcabine
 • een urinoir

En heeft u al eens gedacht aan een ingebouwde whirlpool met massagejets? Wij hebben diverse modellen in onze showroom staan die u kunt komen bezichtigen. U kunt zelfs in stoomcabines of baden plaatsnemen om te kijken of deze bij u passen. U kunt altijd langskomen om nieuwe ideeën op te doen. Laat u inspireren en kom kijken op onze site of maak een showroomafspraak om het net even wat ‘echter’ en tastbaarder mee te kunnen maken!

Ook als u op zoek bent naar ideeën voor minder luxe badkamers, kunnen wij u helpen. Maak gewoon eens een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Hij of zij kan u dan persoonlijk advies geven, zodat u alles te weten komt over de mogelijkheden die u hebt met oog op uw budget. Badkamers kunnen zeer inspirerend zijn als ze goed zijn ingericht. Wij weten hoe fijn het kan zijn als deze kamer in uw huis voldoet aan al uw verlangens als het gaat om badkamers. Badkamers zijn ruimtes waar u tot rust moet kunnen komen en u goed moet kunnen voelen. Soms komt u daar alleen misschien niet uit, maar daarom staan wij voor u klaar!

Voor meer info : http://www.sanitairtotaal.nl/nl/badkamers/