Welke stoomcabine moet ik aanschaffen?

Relaxen met een stoomcabine

Het is waarschijnlijk ieders droom: een eigen stoomcabine in huis hebben. Na een lange werkdag of juist op een koude winteravond is een warme douche al lekker, dus stelt u zich voor dat u de beschikking heeft over een eigen stoomcabine. Heerlijk ontspannen in de stoom, gebruik maken van de massagefuncties, wie wil dat nu niet? Via www.sanitairtotaal.nl kunt u deze droom misschien wel sneller dan u denkt realiseren. Een stoomcabine aanschaffen via ons betekent profiteren van de laagste prijzen. Doordat wij geen tussenhandel hebben, maar rechtstreekse samenwerkingen hebben met vaste fabrieken, kunnen wij onze klanten deze gunstige prijzen aanbieden. Uiteraard gaat dit niet ten koste van de kwaliteit: welke cabine u ook koopt bij ons, ze zijn allen even goed en functioneel.

Welke stoomcabine?

Mogelijk vindt u het lastig om uit het grote aanbod te kiezen. Wilt u bijvoorbeeld een stoomcabine voor 1 of misschien wel voor 2 personen? Wilt u er één met of zonder sauna? De mogelijkheden zijn enorm, maar gelukkig heeft elke soort cabine geweldige functies en extra’s. Hieronder als voorbeeld enkele kenmerken van het merk Mocoori:

 

  • Naast de stoom- en douchefunctie een voetmassage- en massagestralenfunctie
  • Omstel- en thermostaatkraan
  • LED sterrenhemel
  • LCD scherm met Touch screen buttons
  • Aansluiting voor onder andere MP3 en iPod
  • Watermassage
  • Tijd- en temperatuurinstelling.

 

En dit zijn nog maar enkele van de vele kenmerken die een stoomcabine van SanitairTotaal u biedt!

Kwaliteitspunten

Daarnaast voldoet een Mocoori stoomcabine aan een aantal belangrijke kwaliteitspunten. Zo is deze vanzelfsprekend getest en heeft hij daardoor de benodigde keurmerken. Bevestigingscomponenten zijn bovendien van RVS of aluminium, waardoor deze bestand zijn tegen een vochtige omgeving. Andere belangrijke eigenschappen: hogere afwering aan de achterzijde, aansluitslangen zijn netjes afgewerkt en duurdere schakelkasten die minder storingsgevoelig zijn. Kortom, bij ons vindt u kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Voor meer info : http://www.sanitairtotaal.nl/nl/stoomcabine/