Huizenplan
Image default
Bouwen en verbouwen

Ariston Velis, Elektrische Boiler

Ariston Velis Design Boiler

Arston Velis elektrische boiler is een vrij nieuwe generatie boiler die de opwarmtijd tot 60% kan verkorten dan de normale elektrische boilers. Dit wordt door de twee aparte ketels mogelijk gemaakt die in deze boiler is geplaatst. Dit levert een ruime energie besparing op.

De Ariston Velis is misschien wel een van de mooiste boilers momenteel die leverbaar. Dee boiler heeft een ECO stand die een week lang het waterverbruik bijhoudt en daarna zichzelf op de ECO stand overzet. Door de twee interne ketels is er minder koud water menging, en hoeft er dus minder opgewarmd te worden. 

Tevens is het opgenomen vermogen van de boiler 1500 watt, dit maakt het ideaal voor in de stacaravan of chalet.

Vierkante boiler

Ze vallen ook op door het mooie strakke vierkante design. De Ariston Velis is slechts 23 cm diep en is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

Op het digitale display is nauwkeurig de watertemperatuur in te stellen, daarnaast zijn er een aantal technische snufjes toegevoegd waardoor het energieverbruik van de platte boiler doet afnemen.

De levertijd van deze boiler is tussen de een en vijf werkdagen met eigen bezorgdienst. U krijgt er een gratis inlaatcombinatie bij van 6 bar. Deze dient u te gebruiken om aanspraak te maken op garantie.

Ze zijn leverbaar in de volumes 50 liter, 80 liter, 100 liter en binnenkort de Ariston Velis Fleck van 30 liter

Bij Elektrischeboiler.eu is eveneens  de Ariston Shape te bestellen, een moderne boiler met een technisch hoogstandje!!

Voor meer info : http://www.elektrischeboiler.eu