Huizenplan
Image default
Bouwen en verbouwen

Gekleurd elastiek

 

U heeft het vast wel eens meegemaakt. U moet een pakketje verzenden maar u heeft niet de juiste producten in huis om het pakket goed te verpakken. Daarnaast wilt u dat uw pakket goed herkenbaar is zodat het niet met andere pakketten wordt verwisseld. Om dit te voorkomen kunt u elastieken om uw pakket doen. Deze elastieken houden uw pakket goed bij elkaar. Om uw pakket goed herkenbaar te maken en houden is er gekleurd elastiek. Dit gekleurde elastiek geeft extra kleur aan uw pakket. Deze gekleurde elastieken worden ook vaak gebruikt bij het post sorteer centrum. Zo worden pakketten van elkaar gescheiden.

Varianten gekleurd elastiek

Veel webshops bieden niet een groot assortiment aan als het om gekleurd elastiek gaat. Dit is echter wel belangrijk. Er zijn namelijk verschillende soorten elastieken. Het materiaal is natuurlijk rubber. Dit rubber dient echter wel rekbaar te zijn. Zo kunt u immers om allerlei producten uw elastieken binden. Bijvoorbeeld bij documenten, folders of post.

Gekleurd elastiek is verkrijgbaar in drie lengten en breedten. Gemaakt voor zowel de grote als de kleine pakketten. De elastieken zijn verkrijgbaar in een smal model, een medium model en een breed model. Daarnaast is de breedte van het elastiek van essentieel belang voor de stevigheid. Hier dient u dus goed rekening mee te houden! Hoe breder het elastiek is, hoe meer krachten hij kan dragen. Dit is natuurlijk vrij logisch, maar het is erg belangrijk dit goed te begrijpen!

 

Hoe komt u aan gekleurd elastiek?

In winkels bij u in uw stad of dorp kunt u vast wel elastiek krijgen. Dit zijn dan vaak postelastieken. Deze postelastieken hebben een geel bruine kleur en zijn natuurlijk niet herkenbaar. Deze elastieken werden vooral vroeger vaak gebruikt door postbodes. Tegenwoordig is dit bijna niet meer. Er wordt steeds meer plastic en andere materialen gebruikt. Als u gekleurd elastiek wilt kopen is het handig om op het online web te kijken. Op het online web wordt veel elastiek aangeboden. U kunt het beste een website uitzoeken die veel verschillende kleuren elastieken heeft. Daarnaast is het handig dat de website een breed assortiment heeft. Zo kunt u kiezen uit de verschillende maten. Dit zorgt er voor dat u uiteindelijk alles naar uw wens kunt kopen. Naast dat het brede assortiment handig is voor u, geeft het ook aan dat de winkel goed geïnformeerd is over de verschillende mogelijkheden. Zo kunnen zij u dus ook van goed advies voorzien!

 

Voor meer info : https://www.drukwerkgroningen.nl/producten/zelfklevende-etiketten