Huren van een puinbak gemakkelijk en snel!

Tijdens het bouwen of verbouwen van een huis komt er een hoop afval en pijn bij kijken. Hout, tegelwerk, houten vloeren en nog veel meer soorten puin worden na verwijdering vaak zelf naar de stortplaats gebracht door de verbouwer of bewoner zelf. Tegenwoordig zien we steeds vaker dat er een handige puinbak voor de deur geplaatst wordt waar dit puin in gedeponeerd kan worden. Het voordeel van deze puinbakken in dat deze opgehaald worden door het verhuur bedrijf inclusief puin. Je hoeft dus niet meer zelf naar de stortplaats om van het puin af te komen. Dit schept een hoop nuttige tijd die in de verbouwing gestopt kan worden.

Het huren van een puinbak is in de meeste gevallen een stuk goedkoper als verwacht, omdat dit in het verleden vaak uitsluitend op grote bouwterreinen gebruikt werd en dus niet veel particulier. Tegenwoordig zijn er dan ook veel particulieren die de voordelen van een puinbak huren wel inzien.

Nadat al het puin in de daarvoor bestemde bak gedeponeerd is zal het naderhand gescheiden worden. Hier hoeft de huurder zelf dus geen rekening mee te houden zodat je op tempo door kan werken met de bouw of verbouw.

 

Puincontainers zijn er in verschillende soorten en maten voor zowel de grote als de kleine klus. Puincontainers van 3m3 en 6m3 zijn de meest gebruikte puincontainers door particulieren. De inhoud van deze containers is verrassend groot in vergelijking met de omvang. Zo blijft bijvoorbeeld het voetpad voor de deur goed toegankelijk voor voorbijkomende voetgangers.

Met het verhuurbedrijf kan een afspraak gemaakt worden hoelang de puinbak gehuurd wordt. zo weten huurder en verhuurder precies waar ze aan toe zijn en wanneer de puincontainer weer voor de deur verwijderd zal gaan worden.

Voor grote projecten zijn er uiteraard grotere puinbakken verkrijgbaar. Zo zie je vaak grote puincontainers in de nieuwbouw omdat daar vanzelfsprekend veel afval bij komt kijken. Hier gaat het meer om verpakkingsmateriaal.

 

Een puinbak is dus erg handig tijdens een verbouwing. Vaak voordelig in de huur, verschillende soorten en maten en het scheelt een aantal ritjes naar de stortplaats. Genoeg redenen om een puinbak te huren bij de bouw of verbouw van uw huis.

Veel bedrijven in Nederland verhuren deze puinbakken, er is dus keus genoeg.

Voor meer info : http://www.puttentransport.nl/site/webfolio/Puincontainer-huren/