Huizenplan
Image default
Dak gevel en schoorsteen

Dakdekkersbedrijf in Nijmegen

Geradak is een dakdekkersbedrijf in Nijmegen dat nieuwe dakdekken plaatst en tevens renovatiewerkzaamheden verzorgt. Het bedrijf werkt met allerlei verschillende materialen waaronder EPDM-folie, bitumen, keramische dakpannen en groendaken. Ook voor vervanging van gordingen, spanten en panlatten kun je een beroep doen op Geradak. 

Dakdekkersbedrijf in Nijmegen voor grote en kleine projecten

Het dakdekkersbedrijf doet zowel werk voor grootschalige projecten als particuliere opdrachten. Geradak heeft door de jaren heen al een interessant portfolio opgebouwd en kan daardoor met recht zeggen een specialist te zijn in het maken van daken met klasse. Zo heeft het bedrijf al nieuwbouwprojecten gedaan in onder andere Doetinchem, Vleuten en Culemborg en een renovatieopdracht in Zevenhuizen. Hiervan staan enkele foto’s online. 

Renovatie en onderhoud van bestaande daken

Vanwege storm, ander noodweer of simpelweg vanwege de tijd kan het noodzakelijk zijn om je dak te renoveren. Geradak kan enkele dakpannen vervangen of het hele dak voorzien van een nieuwe dekking. Afhankelijk van de situatie zal het bedrijf een advies geven over de uit te voeren acties. Tevens verzorgt de dakdekker reparaties aan dakramen, kapellen, zonnepanelen, isolatiemateriaal, et cetera. Ook nieuw te plaatsen elementen behoort tot de dienstverlening. Tenslotte levert Geradak degelijke dakisolatie op zowel platte als hellende daken. Het materiaal dat hiervoor gebruikt wordt verschilt van hardschuimplaten tot glaswol en van EPS-platen tot isolatiedekens. Een goede dakisolatie bespaart veel kosten en energie. Het is daarom verstandig dit deskundig aan te laten leggen.

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Dakdekker uit Losser inschakelen voor uw woning?

Kewodak, dakspecialist

Een dakkapel heeft ook nadelen