Huizenplan
Image default
Deur kozijn raam trap

Renovatie van de trap

Uw trap heeft een grote opknapbeurt nodig, maar u zit met uw handen in het haar. U heeft namelijk geen idee hoe u deze klus aan moet pakken en bent bang weer veel te lang met deze klus bezig te zijn. Ook heeft u een aantal hele specifieke wensen, al ziet u dit niet goedkomen met de kennis waarover u beschikt voor wat betreft traprenovaties. Herkent u dit? Dan bent u bij Lamiwood aan het juiste adres! Wij hebben ons namelijk gespecialiseerd in het renoveren van trappen, het ontwikkelen van traponderdelen van kwaliteit en kunnen u gericht advies geven wanneer het aankomt op uw trap.

Nu bent u niet alleen van plan om de trap te renoveren, maar kan de Balustrade ook wel een opknapbeurt gebruiken en is de trapleuning aan vervanging toe. Ook hier weet Lamiwood raad mee, gezien onze expertise. Binnen één dag weten wij uw trap weer zo goed als nieuw te maken en kunt u met een gerust hart de traprenovatie van uw klussenlijstje afstrepen. Bent u toch nog niet helemaal tevreden, omdat u bang bent dat de kosten te hoog oplopen? Hoewel wij de laagste prijs garanderen, kunt u ook een doe-het-zelf bouwpakket kopen, waarbij u een handige uitleg krijgt op DVD en precies weet hoe u uw trap op de juiste manier moet renoveren.

Al is de trapbekleding versleten, heeft uw trap een flinke beschadiging opgelopen of past het ontwerp van de trap niet meer bij het interieur van uw huis: Lamiwood heeft de oplossing. Onze taak is om uw zorgen over de renovatie van de trap uit handen te nemen. In dat geval is het installeren van een nieuwe trap namelijk helemaal niet nodig, maar kunnen wij uw trap renoveren zoals u dat wil, zodat deze zo goed als nieuw lijkt!

Voor meer info : http://www.lamiwood.nl

Gerelateerde artikelen

Wat is een toegangscontrole?

Creƫer ruimte door binnendeuren met glas

Eenvoudig en snel: een kozijn op maat