C-Bèta: unieke evenementenlocatie

Zoekt u naar een bijzondere en unieke evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast evenementen ook werkplekken in Hoofddorp aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

bijzondere werkplekken in Amsterdam

Personeel heeft tegenwoordig alleen een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding nodig. Voor een snelle internetverbinding, unieke locatie en kop koffie zorgen wij. Dit moet het creatieve brein van de medewerkers positief beïnvloeden. Want iemand die werkt in elke dag dezelfde werkomgeving werkt niet bevorderd. Doorbreek dit en kom werken op een bijzondere werklocatie in de buurt van Amsterdam. Wij van C-Bèta bieden werkplekken aan die zorgen voor inspiratie en frisse ideeën. Dit geeft u of uw persoon net dat beetje extra inspiratie die ze nodig hebben. Naast het feit dat je werkt in een unieke omgeving. Is dit ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen en ideeën kunnen uitwisselen in de omgeving van Amsterdam. Deze circulaire werkplek biedt de faciliteiten om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving Het uitgangspunt van C-Bèta is daarom ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan.

Unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

Bij C-Bèta kunt u niet alleen terecht voor een grote bijeenkomsten maar ook voor kleine vergadering. Voor iedereen is er een geschikte unieke evenementenlocaties die u kunt huren voor een dagdeel of de gehele dag. De keuze is aan u. Wij hebben de beschikking duurzame en circulaire ruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie en bevorderen het creatieve brein. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Of u nu op zoek bent naar grote ruimtes voor ongeveer 150-200 gasten of ruimtes voor maar enkele gasten. Bij ons vindt u voor elke vraag de juiste oplossing. Onze unieke locatie is omringt door een grote tuin waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden.

Ontdek de meest bijzondere evenementenlocaties

Wij bieden bijzondere en unieke evenementenlocaties aan. Dit bevorderd unieke concepten en ideeën. Wij bieden verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor verschillende doeleinden. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw wensen. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden. Hierdoor is de ruimte geschikt voor grote groepen voor het geven van presentaties en workshops, ook is het geschikt voor personeelsfeesten en standruimte. Ook heeft u de mogelijkheid uit één van onze kassen als unieke evenementenlocatie. Zo beschikt onze grootste kas over 50 plaatsen en een bar. Dit maakt het geschikt voor uw gasten of het serveren van een borrel of lunch. Ook hebben wij een kleine klas. Deze is uitermaat geschikt voor brainstormsessie, vergaderingen en workshop. Zijn deze ruimtes nog iets te groot voor u dan bieden wij ook nog kleinere ruimtes aan zoals de ODS Container of de Finch. Deze zijn ideaal als evenementenlocatie voor kleine vergaderingen, presentaties of één-op-één-gesprekken.

Zoekt u een werkplek of plek voor een evenement. Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij bieden verschillende werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer info : https://c-beta.nl/