Huizenplan
Image default
Energie

Subsidie voor zonnepanelen van de overheid

Zonnepanelen zijn de toekomst

Het staat als een paal boven water dat wij in een bijzonder dure tijd leven. In vroeger tijden gingen mensen met de kippen op stok en was men met het breken van de dage raad ook weer vroeg uit de veren om het daglicht ten volle te kunnen benutten. Nu is het echter zo dat we ’s avonds (en ’s nachts) veel langer doorgaan, omdat we gebruikmaken van stroom om onze bezigheden bij te lichten. Vroeger gebruikte men het daglicht, oftewel de zon. Nu maken wij overdag uiteraard nog steeds gebruik van de zon, maar zijn we ’s avonds en ’s nachts overgeleverd aan andere vormen van energie om ons van licht te voorzien. Toch kunnen we ook in deze tijd de zon optimaal benutten (en nog meer dan vroeger) om onze avonden en nachten te verlichten. Dit kan namelijk door middel van zonnepanelen op het dak. En niet alleen voor licht, maar ook voor warmte bijvoorbeeld. Door zonnepanelen op het dak te plaatsen, samen met een omvormer, kan zonlicht worden omgezet in stroom, wat wij kunnen gebruiken om onze huizen en bedrijven van stroom te voorzien.U heeft zonder twijfel meer dan eens van zonnepanelen gehoord en ziet deze ook vast dikwijls op het dak van een huis of zakelijk gebouw prijken. Deze methode om energie op te wekken wordt in onze huidige maatschappij steeds populairder. Meer en meer mensen houden zich bezig met ‘groene’ manieren om energie op te wekken. Een uitstekende manier hiervoor is gebruik te maken van zonnepanelen. Indien u ook uw steentje wilt bijdragen aan een schoner en beter milieu door gebruik te maken van een vorm van groene stroom, dan informeren wij u graag over zonnepanelen en de zonnepanelen prijs. Overigens is niet alleen het milieu gebaat bij zonnepanelen. Uzelf plukt er namelijk eveneens de vruchten van, omdat uw energiekosten aanzienlijk lager zullen worden. Bent u ook op zoek naar een manier om uw energiekosten te verlagen en tegelijkertijd bij te dragen aan een beter milieu en daarmee een betere toekomst voor uzelf, uw kinderen en wellicht op een dag ook uw kleinkinderen of zelfs achterkleinkinderen?

Subsidie voor zonnepanelen van de overheid

Het kan zijn dat u al langere tijd nadenkt over een voordelige, zuinige en schone manier om uw huishouden of uw onderneming van stroom te voorzien, omdat het leven al duur genoeg is zonder dat we ons allerlei extra onnodige uitgaven op de hals nemen. Hoe weet u echter waar u moet beginnen als het gaat om zonnepanelen?

  • Waar kan ik zonnepanelen aanschaffen?
  • Hoeveel en wat voor soort zonnepanelen heb ik nodig?
  • Hoe moeten ze worden geïnstalleerd?
  • Wat gaat het mij kosten?

Dit zijn ongetwijfeld zaken die u zich afvraagt. Wees gerust, met al uw vragen bent u bij Solergy aan het juiste adres. En dat is nog niet alles, wij wijzen u bijvoorbeeld graag op de mogelijkheden die de overheid u als inwoner van Nederland biedt, wanneer het gaat om de aanschaf van zonnepanelen. De overheid weet als geen ander dat we in economisch zware tijden leven en dat de investering in zonnepanelen voor particulieren en bedrijven zonder hulp soms moeilijk kan zijn. Daarom biedt de overheid subsidie aan voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Deze subsidie moet worden aangevraagd bij Agentschap NL en kan voor particulieren oplopen tot 15% van de aanschafwaarde, waarbij u een maximumbedrag van €650,- vergoed krijgt. De subsidie wordt verstrekt over de benodigde materialen, zoals de panelen zelf, het montagemateriaal, omvormers en diverse andere randapparatuur. Over de arbeidskosten ontvangt u geen subsidie.

Ook grootgebruikers kunnen in aanmerking komen voor een subsidie. In de agrarische sector worden eveneens subsidies verleend, wanneer er sprake is van asbestdaken die vervangen dienen te worden. U ontvangt dan een bepaald bedrag subsidie per dakdeel en kunt daarmee een deel van uw investering terugverdienen. Over terugverdienen gesproken, uw investering in de aanschaf en installatie van zonnepanelen zal u in de nabije en verre toekomst een heleboel opleveren. U zult namelijk uw energiekosten zien dalen. En omdat de panelen ruim 25 jaar meegaan en u zelfs kosten over uw belastbaar inkomen kunt afschrijven (vaak zelfs over meerdere jaren) zal u gauw verschil merken in uw uitgaven. Wij begrijpen dat het echter vrij lastig is om op basis van enkel deze tekst een weloverwogen besluit te nemen als het gaat om een dergelijke investering. Daarom raden wij u aan onze website eens te bezoeken en vooral om contact met ons op te nemen.

Waarom Solergy?

Nu vraagt u zich wellicht af waarom u voor Solergy zou kiezen. Naast het feit dat wij zeer professioneel zijn en verstand van zaken hebben, zit u met Solergy goed indien u graag wilt investeren in:

  • groene energie
  • een schoner milieu
  • kostenbesparingen op uw energierekening

Wij stellen voor u persoonlijk een passende oplossing samen voor deze investering in uw eigen toekomst en in die van uw gezin of bedrijf. Onze vriendelijke en professionele medewerkers staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met bijvoorbeeld uw subsidieaanvraag bij de overheid. Ook kunnen we voor u een overzichtelijke berekening van alle kosten maken, waarbij we voor u uitrekenen wat het u zal kosten, maar ook wat u zult besparen wanneer u voor zonnepanelen kiest. Oftewel wat het u oplevert. Solergy is begaan met u als klant en met het milieu. U zult in ons een uitstekende partner vinden, die u bijstaat, ondersteunt en adviseert!

Voor meer info : http://www.solergy.nl