Een inspectie door bouwkundige keuring Amsterdam heeft toegevoegde waarde

De waarde van een bouwkundige keuring Amsterdam

Huizenkopers en verkopers profiteren beiden van het inhuren van een gecertificeerde, erkende, verzekerde professionele huisinspecteur. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de toestand van een huis, nieuw of oud, voordat u een verkoopprijs accepteert. Funderingsreparaties, sanitair, elektrische systemen, dakbedekkingen en apparatuur zijn vaak kritischer en waardevoller dan cosmetische upgrades. Bij bouwtechnische keuring Amsterdam  is het onze missie mensen voor te lichten over de omstandigheden en onderhoudsbehoeften van huizen.

Waarde voor huizenkopers

We begrijpen dat het kopen van een huis spannend is voor u en uw gezin. Emoties beïnvloeden de koper vaak en maken het moeilijk voor hen om zich problemen met een nieuw huis voor te stellen. Het huis “ziet er immers” geweldig uit. Een koper heeft een thuisinspectie nodig om zoveel mogelijk bestaande en potentiële defecten te identificeren voordat deze wordt gesloten. Professionele huisinspecties zouden belangrijke veiligheidsrisico’s moeten onthullen die belangrijk zijn voor u en uw gezin.

Toekomstige huizenkopers dienen altijd een professionele huisinspecteur in te huren om een ​​woning te inspecteren voordat ze een aankoop voltooien. Een uitgebreide beoordeling helpt recente huizenkopers vermijden om onvoorziene schade te ontdekken na sluiting. Goede huisinspecteurs zijn er om defecten te identificeren en een woning te vergelijken met de meest recente bouwnormen. Rapportbevindingen hebben de mogelijkheid om te vergemakkelijken of te voorkomen dat het thuiskoopproces verder gaat wanneer dat nodig is. Alle huizenverkopen moeten worden voorafgegaan door een huisinspectie van een koper om te voorkomen dat een geldkuil wordt gekocht en om ervoor te zorgen dat huizenkopers op de hoogte zijn van de toestand van een huis voordat ze kopen.

Wees als huisbaas alert voor verkopers en huizenbouwers die een inspectie door derden sterk ontmoedigen. Ze kunnen mogelijk wijdverspreide of gevaarlijke schade verbergen om een ​​snelle en winstgevende transactie te maken.

Waarde voor woningverkopers en vastgoed organisaties

Kopers zijn niet de enigen die profiteren van inspecties. Een recent gerepareerd sanitair systeem, elektrische bedrading of nieuwe apparaten zijn bijvoorbeeld een positief teken voor woningzoekenden. Het gedocumenteerde rapport helpt bij het aantonen van de investeringskosten die worden weerspiegeld in de catalogusprijs. Woninginspecties geven de huidige huiseigenaar de kans om eventuele reparaties uit te voeren voordat een woning wordt opgesomd. Door je bewust te zijn van eventuele problemen en deze vast te leggen of openbaar te maken, kunnen verkopers en makelaars potentiële rechtszaken omzeilen. Bovendien voorkomt deze inspectie dat de thuisverkoper niet blind wordt gehouden door de bevindingen van het thuisinspectierapport van de koper.

Bouwkundig advies Amsterdam onderzoekt het probleem grondig en u ontvangt een goed onderbouwd rapport met duidelijke foto’s.

Voor meer info : https://bouwkundige-keuringamsterdam.nl