Voorzie uw werknemers van een BHV diploma in 1 dag

De werkzaamheden binnen uw bedrijf moeten eigenlijk altijd doorgaan. Wel bent u van plan om nieuwe werknemers aan te stellen als BHV’er. Kies dan voor een BHV cursus in 1 dag van BHV Zuid-Holland. In het uitgebreide trainingscentrum van deze specialist, leert uw personeel in slechts 1 dag alle kneepjes van het BHV. Hier worden verschillende scenario’s nagebootst, waarbij ervaren instructeurs uw werknemers begeleiden. Met deze cursus in 1 dag is de ideale manier om uw werknemers te voorzien van een BHV diploma, zonder dat u ze lang hoeft te missen. Liever een BHV cursus in uw bedrijf? Ook dat is mogelijk. Elke BHV cursus die is te volgen bij BHV Zuid-Holland is naar wens aan te passen.

Volg een BHV cursus tot een BHV ploegleider

Heeft u een groot bedrijf met meerdere afdelingen? Dan is het verstandig om verschillende werknemers met een BHV diploma te hebben. In dit geval wordt het echter wel verwarrend wie de taken op zich moet nemen als er een noodgeval plaatsvindt. Daarom doet u er goed aan om een BHV ploegleider aan te stellen. Deze zorgt ervoor dat alle BHV’er effectief zorg kunnen verlenen. Om BHV ploegleider te worden moet de aangewezen medewerker echter wel een BHV cursus volgen, naast de basiscursus. Dit doet uw medewerker bij BHV Zuid-Holland. Ervaren instructeurs leren uw medewerker alles waar hij of zij op moet letten. Denk hierbij aan het opstellen van een plan en het managen van al de verschillende BHV’ers.

Creëer een veilige werkomgeving met een BHV cursus van de specialist

Heeft u een bedrijf? Dan moet u te allen tijde voorbereid zijn op noodgevallen. Het is daarom verplicht om altijd een BHV’er op de werkvloer te hebben. Deze kan juist handelen tijdens noodsituaties. Een medewerker met een BHV diploma kan eerste hulp verlenen, ontruimen en een beginnende brand bestrijden. Dit geeft niet alleen u een veilig gevoel, maar ook al uw medewerkers. Het behalen van een BHV diploma doen uw medewerkers bij BHV Zuid-Holland. Met een ruime trainingsruimte, waarin levensechte situaties worden nagebootst en ervaren instructeurs leren uw medewerkers in 1 of 2 dagen alles wat ze moeten weten voor het behalen van een BHV diploma.