Maak kennis met het vak visagie tijdens een make-up cursus in Rotterdam

Wil je ervaren hoe het werk van een visagist voelt? Of heb je altijd al willen leren hoe je anderen mooi kan opmaken? Dan zijn de make-up workshops in Rotterdam verzorgd door VisagieWorkshops.nl echt iets voor jou. Tijdens deze workshop leer je meer over make-up en fris je je huidige kennis op, waardoor je daarna bijvoorbeeld als visagist aan de slag kan in Rotterdam of een andere grote stad. Ook krijg je de mogelijkheid om de basistechnieken van het knippen en stylen van haren te leren. Zo ben je enorm veelzijdig na afronding van onze masterclasses!

Je vrijgezellenfeestje wordt pas echt een succes met deze make-up workshop in Rotterdam en daarbuiten

Stapt een vriendin, zus of nicht binnenkort in het huwelijksbootje? Dan moet er uit natuurlijk een vrijgezellenfeest worden georganiseerd. Je kan je vriendin de hele dag voor schut laten lopen in een grote stad als Rotterdam, maar je kan er ook voor kiezen om er samen een leuke en leerzame dag van te maken met een make-up cursus of workshop van VisagieWorkshops! Hier leren jullie onder andere hoe je een natuurlijke basis aanbrengt en hoe je kan shapen met blush. Daarnaast leg je de aandacht op de ogen met een subtiele look en leer je ook hoe je je lippen mooi op kan maken. Het vrijgezellenfeestje is bij voorbaat al geslaagd!

Je medewerkers zien er altijd representatief uit dankzij deze make-up workshop bij u in Rotterdam

Uiteraard wil je dat je medewerkers er representatief uit zien. Zij zijn immers het visitekaartje van jouw bedrijf. Met onze make-up cursus kun je jouw medewerkers in Rotterdam en daarbuiten trainen. VisagieWorkshops.nl maakt een training op maat voor alle medewerkers. De beste professionele visagistes brengen hun technieken en kundigheid enthousiast over op je personeel. Wil je meer dan enkel een make-up workshop voor jouw personeel in Rotterdam? Speciaal voor de hospitality branche heeft VisagieWorkshops meerdere cursussen ontwikkeld die in gaan op haarstyling, kledingadvies en het snel aanbrengen van make-up. Bovenstaande workshops zijn onder andere geschikt voor apotheken, ziekenhuizen, horeca en uiteraard nog veel meer.