Huizenplan
Image default
Isolatie

Goed afzuigen en ventileren in huis is belangrijk

Terwijl de huizen steeds beter worden geisoleerd wordt er meer en vaker slechter geventileerd en afgezogen in de woningen. Een nieuwbouwwoning van nu is goed geisoleerd en vaak sluit men alle ramen en wordt er slecht of niet geventileerd.

Bij oude woningen daarentegen is vaak vocht en kans op schimmels waar ventileren mischien nog wel veel belangrijker is. Het gaat immers om uw gezondheid. Schimmels, pollen en stof in uw leefomgeveing is slecht voor de gezondheid met ziektes als allergie en longproblemen tot gevolg.

Dit terwijl het eenvoudig op te lossen is door de juiste afzuigers aan te schaffen en regelmatig de ramen open te zetten. Naast het ongezonde leefklimaat speelt ook nog mee dat u kunt besparen op uw kosten verwarming. Bij regelmatig luchten zal de luchtvochtigheid in uw woning lager worden en de stookkosten afnemen. Dus u krijgt een prettiger gevoel en bespaart ook nog eens.

Controleer dan nu meteen of uw woning wel een afzuiger heeft en as deze dan wel aanwezig is of hij wel regelmatig schoon gemaakt wordt. Vervangt u ieder jaar de filters ?

Mocht u hulp nodig hebben dan kunt u altijd terecht bij een specialist zoals bijvoorbeeld ventielatievoordeel.nl. Daar hebben ze de kennis u op afstand goed te kunnen adviseren en kunnen u meteen aan de juiste producten helpen.

Meer weten? Kijk eens bij: https://ventilatievoordeel.nl

Voor meer info : https://ventilatievoordeel.nl/

Gerelateerde artikelen

ISO 14001

Kosten spouwmuur isolatie

Dak vervangen? Natuurlijk door de specialist!