Huizenplan
Image default
Keuken

Sleutel op de deur woning

Sleutel op de deur 

Een woning met sleutel op de deur aan een heel budgetvriendelijke prijs van 164.436 euro, exclusief BTW? Het lijkt onwaarschijnlijk in deze tijden maar bij Stonehouse is het mogelijk. Wanneer u interesse hebt voor een project met sleutel op de deur komt u gerust naar ons beknopt lastenboek voor deze budgetwoning kijken. Tijdens een uitvoerig gesprek krijgt een beeld van de kwaliteit die wij leveren.

Nadat u overtuigd bent, maken wij een gedetailleerd lastenboek op waarbij de architect of de bouwheer uiteraard hun voorkeuren aan materialen en afwerkingsmethodes naar voor kunnen schuiven. Al onze sleutel op de deur-projecten voldoen trouwens aan de meest recente regelgeving wat betreft de energieprestatie.

In ons lastenboek worden alle werken opgenomen die nodig zijn voor een woning waar u zich helemaal zal thuis voelen. Dit begint met alle grondwerken voor normale funderingen en huisrioleringsnet. Verder voorzien wij ruwbouwmetselwerken die met glans voldoen aan de eisen van de EPB-regelgeving.

Geen stevig en betrouwbaar sleutel op de deur zonder stabiliteitswerken en dakwerken die uitgevoerd worden. Bij de dakwerken horen zowel de nodige werken op hellende als platte daken. De woning wordt vervolgens winddicht gemaakt met buitenschrijnwerk uit PVC en super isolerende beglazing.

De afwerking binnen voorziet in alle faciliteiten zoals elektrische installatie, centrale verwarming en een ventilatiesysteem C+ EVO.

Voorts worden de pleisterwerken op de binnenmuren en chapewerken met een PUR-isolatie van 8 centimeter dikte uitgevoerd. De vloer- en muurbekleding worden gelegd met plinten zodat vervolgens het binnenschrijnwerk kan geplaatst worden.

De sanitaire installatie en keukenuitrusting zorgen er voor dat alle luxe aanwezig is.

Voor meer info : http://www.stonehouse.be/