Huizenplan
Image default
Keuken

Welke matrassen zijn er op de markt?

De matras die op uw bed ligt heeft een grote invloed op uw nachtrust en slaapkwaliteit. Een slechte matras die niet bij uw lichaam of slaaphouding past of die doorheen de jaren haar veerkracht heeft verloren, zal ervoor zorgen dat u minder goed slaapt en ’s morgens niet uitgerust wakker wordt. Bovendien kan u door een verkeerde matras ook lichamelijke klachten krijgen zoals pijn in de nek, rug en schouders. Deze kwaaltjes kan u voorkomen door een goede matras te voorzien en die na enkele jaren te vervangen door een nieuw exemplaar.

Zo bent u er zeker van dat uw nachtrust optimaal blijft. Welke matras het beste bij u past, hangt van verschillende factoren af. Er zijn heel wat soorten matrassen verkrijgbaar, met elk hun specifieke eigenschappen die voor u meer of minder geschikt kunnen zijn. Er zijn latex matrassen, traagschuim matrassen, koudschuim matrassen, matrassen met bonell veren, matrassen met pocket veren, en dat is niet alles. Voor een professioneel advies kan u terecht bij De Matrassengigant. Dit bedrijf is al jaren gespecialiseerd in bedden, matrassen en lattenbodems en kan op een jarenlange ervaring rekenen om voor u de beste combinatie van lattenbodem en matras uit te zoeken. Heeft u een specifiek slaapprobleem? Ga dan eens langs bij De Matrassengigant en laat u overtuigen van de vakkennis waarover de medewerkers beschikken, in combinatie met een enorm aanbod aan diverse lattenbodems en matrassen. U zal zien dat er in een mum van tijd een oplossing gevonden kan worden voor uw probleem, zodat u terug kan genieten van fijne nachten en een uitgerust gevoel!

Heeft u de laatste tijd moeite met inslapen? Wordt u ’s nachts wakker met pijn in de ledematen, rug, schouders of nek? Voelt u zich ’s morgens nog moe en futloos, hoewel u vroeg naar bed bent gegaan? Misschien kan een nieuwe matras soelaas bieden. We staan er niet altijd bij stil hoe groot het belang van een goede matras is. De duurste matras hoeft niet per se de beste matras te zijn, het is vooral belangrijk dat u er eentje uitkiest die past bij uw lichaam en slaaphouding. Matrassen in traagschuim hebben andere eigenschappen dan matrassen in koudschuim, en hetzelfde geldt voor exemplaren met bonellveren of pocketveren. De keuze is aan u, maar vaak laat u zich beter adviseren door een professionele slaapadviseur. Aan de hand van uw probleem of klacht, zoeken zij naar de perfecte oplossing om u terug een goede nachtrust te bezorgen.

Wil u kiezen uit een ruim aanbod kwalitatieve bedden, lattenbodems en matrassen? Kies dan voor De Matrassengigant. Ervaring, goed advies en een ruim aanbod zijn meer enkele van de troeven die dit bedrijf u te bieden heeft. Heeft u uw keuze gemaakt? Prima, dan wordt uw matras gratis geleverd en geplaatst en kan u profiteren van een acht dagen durende testperiode, waarbij u rustig kan nagaan of de matras van uw keuze ook effectief bij u past. Overtuigd van uw nieuw exemplaar? Dan levert u meteen ook uw oude matras in en kan u van uw hernieuwd slaapcomfort genieten! De matrassengigant is de beste keuze voor uw nachtrust!

Voor meer info : http://www.dematrassengigant.be/matrassen