Kies voor een deel- of voltijd studie hotel management op het HBO

Wist jij dat een opleiding hotel management op het HBO zowel deel- als voltijd te volgen is? Dat is het voordeel wanneer je bij Linnartz Opleidingengroep komt studeren. Hier studeer je volledig op je eigen tempo. Kies je ervoor om de opleiding voltijd te volgen door twee dagen of avonden per week te volgen? Of volg je de hotel management HBO opleiding liever deeltijd door één dag of avond per week lessen te volgen? Bij dit opleidingscentrum heb je de volledige vrijheid om op je eigen tempo te studeren. Liever iets anders? Kies dan voor een interieur en design opleiding op MBO-niveau.

Leer veranderingen implementeren met een hotel management opleiding op het HBO

Ga voor de studie hotel management op het HBO en ga het avontuur aan! Jij wilt later toch ook een spannende baan? De hotelbranche maakt continu ontwikkelingen door waarbij nieuwe trends gevolgd worden. Kies daarom voor het volgen van een hotel management opleiding op het HBO bij Linnartz. Dit opleidingscentrum bereidt je zo goed mogelijk voor om het beste uit jouw carrière als hotelmanager te halen en om te gaan met al deze snelle veranderingen. De opleiding is in zowel vol- als deeltijd te volgen. Je kunt bij Linnartz Opleidingengroep ook terecht voor het volgen van MBO opleidingen. Kies dan bijvoorbeeld voor een interieur en design opleiding op MBO-niveau.

Deel je interieur opleiding op het MBO helemaal zelf in

Werk je op kantoor en zou je wel wat anders willen? Of kom je net van de middelbare school en zoek je een studie die uitdagend is? Kies dan voor een interieur opleiding op het MBO bij Linnartz. Bij dit opleidingscentrum deel je helemaal zelf in hoe jij studeert. Zo kies je zelf of je overdag of in de avond lessen volgt en kun je kiezen om je opleiding in 1 of 2 jaar af te ronden. Kies je voor de 1-jarige interieur opleiding op het MBO? Dan volg je een voltijdsopleiding. Kies je voor 2 jaar? Dan kies je voor deeltijd en heb je minder lessen in een week. Je kunt bij dit opleidingscentrum ook terecht voor andere opleidingen. Denk bijvoorbeeld aan een hotel management opleiding op het HBO.