De mediator uit Amsterdam helpt u door uw scheiding

De spanningen kunnen hoog oplopen tijdens de scheiding. Ruzies, huilbuien en manipulatie komen helaas vaak voor. Daarom is zowel u als uw ex-partner erbij gebaat om vanaf de start van het proces een mediator uit Amsterdam in te schakelen. Dit is een neutrale bemiddelaar die ervoor zorgt dat er gezamenlijk naar een oplossing wordt gezocht waar zich beiden in kunt vinden. Er worden afspraken gemaakt die passend en uitvoerbaar zijn. U ontvangt niet alleen begeleiding voor het regelen van vele zaken, zoals het echtscheidingsconvenant, alimentatie en de omgangsregeling met uw kinderen, ook op emotioneel vlak wordt u bijgestaan. Een mediator uit Amsterdam helpt u om deze moeilijke periode door te komen en dat jullie in goed overleg uit elkaar gaan.

MfN mediator uit Amsterdam voldoet aan gestelde kwaliteitseisen

Niemand ervaart een scheiding als makkelijk of leuk. Het is een moeilijk en emotioneel proces. Schakel daarom een echtscheidingsbemiddelaar in. Resolve, een mediator uit Amsterdam, werkt uitsluitend met MfN geregistreerde mediators. In het Mediatorsfederatie Nederland (MfN) worden bemiddelaars opgenomen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Op die manier bent u verzekerd van een gekwalificeerde mediator uit bijvoorbeeld Amsterdam die u uitstekend helpt met het afhandelen van uw echtscheiding. Alle praktische zaken komen aan bod en er is uiteraard ook aandacht voor de emotionele kant van de scheiding. Zo kunt u samen tot een oplossing komen waarbij zowel u als uw (ex-)partner tevreden mee zijn.

In goed overleg uit elkaar? Kies voor een mediator uit Amsterdam!

Tijdens een scheiding komen er vaak opeens veel vragen. Kunt u zich financieel redden in uw eentje? Heeft u recht op alimentatie? Moet u alimentatie betalen? Hoe is het geregeld met de kinderen? Uiteraard wilt u dat alles tot in de puntjes wordt geregeld zodat u in goed overleg uit elkaar kunt. Toch kunnen er conflicten ontstaan waar u niet uitkomt zonder een mediator uit Amsterdam. Met de scheidingsbemiddeling door Resolve  wordt uw scheiding van A tot Z geregeld waarbij maatwerk de standaard is. Samen met u worden er concrete afspraken gemaakt en vastgelegd. Op die manier wordt er met hulp van een mediator uit Amsterdam een sterke basis gelegd voor de toekomst.

Voor meer info :