Huizenplan
Image default
Sanitair

Biologische schoonmaakmiddelen van Klok

Biologisch wassen? Jazeker!

Wij Nederlanders zijn maar goed bezig! Want nog nooit eerder waren we zo bewust bezig met het milieu als nu. Het milieu begint steeds meer ons aandacht te krijgen en dat is maar goed ook. Het klimaat veranderd sneller dan we dachten en als mensen moeten we rekening hiermee houden en ons steentje bijdragen aan een duurzaam klimaat. Niet voor niets dat het klimaatakkoord van Parijs zo’n belangrijk speerpunt is geworden voor de meeste landen in de wereld. Duurzaam leven heeft nagenoeg elk facet van ons leven bereikt. Van de auto de we dagelijks gebruiken tot het openbaar vervoer, vliegen, hoe we ons woning zo energiezuinig kunnen maken tot aan het eten wat we kopen in de supermarkt en zelfs ons dieet. Maar waar we wellicht niet altijd bij stilstaan is het wassen van ons lichaam en onze kleding. Want de meeste reinigingsproducten bevatten nog steeds veel toegevoegde chemicaliën die belastend zijn voor het milieu. Gelukkig hoeft dat niet! Want dankzij de biologische schoonmaakmiddelen van Klok kunnen we nu ook milieubewust wassen!

Wanneer is een product biologisch afbreekbaar?

Biologisch afbreekbaar heeft alles te maken met, natuurlijk, de natuur. Hierbij spelen bacteriën en schimmels een belangrijke rol. Deze zorgen ervoor dat organische verbindingen worden afgebroken tot basis elementen uit natuur. Waar voorheen alleen organisch materiaal afgebroken kon worden, kan tegenwoordig ook organische materiaal van synthetische oorsprong afgebroken worden. Voorbeelden hiervan zijn bio plastic gemaakt van synthetisch vervaardigde biopolymeren. Schoonmaak middelen hebben doorgaans teveel niet-organische elementen om afgebroken te kunnen worden door bacteriën en schimmels waardoor er veel energie gestopt moet worden om deze stoffen te scheiden in bijvoorbeeld waterzuiveringsinstallaties. In Nederland kunnen consumenten in de supermarkt , maar ook online terecht bij Klok. Klok schoonmaakmiddelen zijn 100% ecologisch en volledig vrij van kleur-, geur- en parfum toevoegingen. Eigenschappen van de producten van Klok zijn;

  • Draagt slechts in beperkte mate bij tot algengroei in water
  • Grotendeels biologisch afbreekbaar
  • Weinig verpakkingsmateriaal
  • Nagenoeg geen gevaarlijke / giftige stoffen

De voordelen van natuurlijke handzeep voor je handen

De natuurlijke handzeep van Klok is ideaal voor mensen met een huidallergie of overgevoelige huid. De handzeep bevat geen extra toevoegingen, maar zorgt wel voor een grondige reiniging. Sindskort is het productaanbod vernieuwd met de Klok afwasmiddel 0% xtra care. Een afwas middel en handzeep met krachtige vet oplossende werking.

Help het milieu een handje en begin ook met het biologisch reinigen van je huis

Bestel je bio wasmiddelen en schoonmaakmiddelen ook voortaan bij Klok en steun het milieu door ecologisch te wassen. De producten van Klok kun je nu extra voordelig uitproberen met de handige Klokbox voor slechts €19,95 inclusief gratis verzending. Probeer het vandaag nog en raak zelf overtuigd !

Voor meer info : https://www.klok-eco.nl/