Huizenplan
Image default
Sanitair

ECO vriendelijke elektrische boilers

Lemet ECOway enerziezuinige elektrische boilers

Alle boilers van LEMET worden geproduceerd in Europa. De elektrische boilers Ecoway serie hebben een dikke laag van polyurethaan als isolatiewand. Hierom zit een dikke metalen wand, maar tot 10 liter is debuitenwand van kunststof. Door deze samenstelling blijft het water in de boiler langer warm. In tegenstelling tot veel andere elektrische boilers.

Ook bevatten de boilers van LEMET ECOway elektrische boilers een 2000 Watt tellend verwarmingselement. Hierdoor is het mogelijk water sneller dan gemiddeld op te warmen. Dit zorgt in veel gevallen weer voor een energiebesparing, want de boiler heeft een kortere tijd nodig om het water op te warmen.

De boilers van LEMET zijn leverbaar in een horizontale uitvoering en een verticale uitvoering. Dit is belangrijk om te vermelden, omdat een horizontale boiler niet verticaal geplaatst kan worden. Omgekeerd geldt overigens exact hetzelfde.

Lemet Ecoway elektrische boilers

De Ecoway en Greenline verschillen niet veel van elkaar. Toch zijn er belangrijke verschillen te ontdekken. De LEMET Ecoway heeft bijvoorbeeld een digitaal display. Op deze display kan ingesteld worden wanneer de boiler het water moet verwarmen. Ook kan middels de display op de Ecoway eenvoudig de temperatuur worden geregeld. De interne controller regelt de temperatuur van het badwater, keukenwater en douchewater.

De LEMET Ecoway is niet voor niets gekozen tot één van de beste elektrische boilers op dit moment. Niet alleen de mogelijkheden spelen hierbij een grote rol. Ook de besparingen en duurzaamheid zijn een groot voordeel van de elektrische boilers. De Ecoway is beschikbaar vanaf 50 tot 100 liter met een maximale temperatuur tot 75 graden Celsius. De Ecoway is verkrijgbaar via elektrischeboiler.eu en op voorraad leverbaar. Kijk voor meer informatie op de website, waar tevens een handleiding en verdere productinformatie is te vinden. Meer weten? Kijk op de website van Elektrischeboiler.eu .

Voor meer info : http://www.elektrischeboiler.eu/lemet-elektrische-boiler