Huizenplan
Image default
Slaapkamer

Bedtafel kopen?

Wilt u een bedtafel kopen?

Het is zondagochtend 11.00 uur, u heeft uitgeslapen en uw partner brengt u ontbijt op bed. Heerlijk, maar die kruimels in bed ook altijd… Hoe praktisch en fijn zou het zijn om dan uw versgeperste sinaasappelsap en afgebakken broodjes op een tafeltje op bed te kunnen plaatsen? Allzorg.nl is dé thuiszorgwinkel die u dan in alle gemakken voorziet. Voor iedereen heeft Allzorg een bedtafel. Dit is een tafelblad op een metalen statief. Het frame heeft een u-vorm, waardoor u het eenvoudig onder het bed kan rijden. Dan steekt het tafelblad stabiel boven uw bed uit. Ideaal! Dus wilt u een bedtafel kopen? Dan bent u bij Allzorg aan het juiste adres. Dan kunt u weer optimaal genieten van uw ontbijt, zonder die vervelende kruimels in bed.

Bedtafel kopen: welke dan precies?

Stel, u heeft wel oren naar zo’n handig hulpstuk en u wilt een bedtafel kopen, dan bent u uiteraard benieuwd naar welk model het beste bij u past. Allzorg heeft een scala aan dit soort tafels: een bedtafel met een groot blad, een bedleestafel met wielen of eentje zonder wielen en rolstoelleestafels. Deze tafels zijn eveneens in hoogte verstelbaar.

Voor ieder wat wils

Allzorg heeft een ruim assortiment, waar ieders wens kan worden vervuld. Dus wilt u een bedtafel kopen en bent u op zoek naar een eenvoudig model? Of wilt u liever een uitgebreide tafel? Alles kan. Neem een kijkje in het online assortiment van Allzorg, waar bij ieder model meer informatie wordt verstrekt over het artikel. Zo kunt u een gefundeerde keuze maken. Daarnaast kunt u gemakkelijk contact opnemen met Allzorg, mocht u vragen hebben over de verschillende bedtafels.

 

 

Voor meer info : http://www.allzorg.nl/Slapen-bedleestafels