Huizenplan
Image default
Slaapkamer

Handige bedtafel kopen

Wilt u ook een bedtafel kopen?

‘’13 februari 2013. Inmiddels alweer precies twee jaar geleden, maar ik herinner het me nog als de dag van gisteren. Die dag moest ik een bedtafel kopen. Niet zoveel bijzonders; er zijn vast meer mensen die dat moeten doen. Maar de aanleiding bezorgde me bijna een hartverzakking. Mijn zoontje van destijds 10 jaar oud was aan het schommelen. Het ene moment was hij nog vrolijk aan het zwieren, terwijl ik hem even later als een katapult door de lucht zag vliegen. De schommel had losgelaten en mijn zoontje werd een paar meter gelanceerd, voordat hij met een smak neerkwam en roerloos bleef liggen. Gelukkig bleek het uiteindelijk erg mee te vallen en had hij zijn been op verschillende plaatsen gebroken. Dus dat betekende veel bedrust voor hem. Een bedtafel kopen leek ons algauw een uitstekende oplossing. Via vrienden zijn we bij Allzorg terecht gekomen. Zij hadden in het verleden al eens toiletverhogers gekocht bij deze thuiszorgorganisatie en waren erg enthousiast. Toen wij een bedtafel moesten kopen, hebben zij ons op het hart gedrukt dat bij Allzorg te doen. Dat kwam met name doordat Allzorg ook gericht is op jonge mensen en zo dus voor elke situatie een passende oplossing kan bieden’’.

Een bedtafel kopen bij Allzorg

‘’Allzorg heeft bedtafels te kust en te keur. U kunt bijvoorbeeld een bedtafel kopen met een groot blad, met wielen of juist zonder wielen. Uiteraard zijn ze in hoogte verstelbaar’’.

Niet goed geld terug

‘’Tot veertien dagen na ontvangst, mochten we de bestelling evt. nog annuleren. Na deze annulering hadden we nogmaals veertien dagen om de bestelling te retourneren. Het volledige bedrag plus verzendkosten zouden we (indien nodig) terugkrijgen. Perfecte service’’!

 

Voor meer info : http://www.allzorg.nl/Slapen-bedleestafels