Huizenplan
Image default
Tegels

Cerdomus

Cerdomus

Het is nog niet zo lang geleden dat mijn man en ik ons huis grondig hebben verbouwd. Het was al heel lang hard nodig maar wij moesten eerst nog wat geld sparen om de verbouwing te kunnen bekostigen. Het heeft vervolgens nog wel wat voeten in de aarde gehad om de financiën rond te krijgen maar daar zal ik hier niet al teveel over uitweiden. Wat hier van belang is, is het feit dat wij een mooie nieuwe vloer in ons huis wilden en daarbij wilden we er zeker van zijn dat dit een hoogwaardige vloer zou worden. Cerdomus was daarbij het eerste waar wij aan dachten en daarom hebben wij op internet opgezocht waar wij een leverancier van Cerdomus konden vinden. Cerdomus is een merk vloertegel dat bekendstaat om zijn hoge kwaliteit. U begrijpt dat dit dus perfect in ons straatje paste. Cerdomus staat synoniem voor een mooie vloer waarbij alles tot in de details is afgewerkt. Waarschijnlijk hebt u wel eens over een Cerdomus gelopen en toen heeft u waarschijnlijk gedacht: had ik thuis maar zo’n prachtige vloer. Welnu, die ervaring hadden wij ook en daarom hebben wij gekeken waar wij een Cerdomus konden aanschaffen. Het bleek dat wij daarvoor helemaal niet ver hoefden te reizen. Dat is natuurlijk altijd fijn, want benzine is tegenwoordig best wel duur en wij wilden daarom liever iets bij ons in de buurt vinden. Uiteindelijk is dit helemaal gelukt en daar waren wij dan ook erg blij om. Ik zal u in de onderstaande twee alinea’s vertellen hoe het ons vergaan is en hoe ons huis inmiddels is opgesierd door deze prachtige vloertegels. Ik kan u nu alvast verklappen dat het werkelijk een prachtig resultaat heeft opgeleverd en dat wij iedere dag weer opnieuw met vreugde onze vloeren bewandelen.

Cerdomus; een echte aanrader!

Het fijne aan het hebben van een Cerdomus is dat je er geheel zeker van kunt zijn dat deze vloer niets kan overkomen. Wij hebben inmiddels het geluk dat wij een drietal kleinkinderen hebben. U weet waarschijnlijk wel hoe dat gaat met kleine kinderen die een nieuwe vloer betreden: dat geeft vaak heel erg veel vlekken en rommel. Onze Cerdomus kan dit allemaal hebben. Het is slechts een kwestie van even een doekje over de vlek heen halen en dan is alles meteen weer schoon. Ook zal het je nooit kunnen gebeuren dat er krassen op je Cerdomus zullen ontstaan. Het is namelijk zo dat Cerdomus voorzien is van een ijzersterke laag waardoor krassen geen schijn van kans hebben. Wij hebben hiervoor de fout gemaakt om onze bodem te bedekken met goedkope vloertegels. Hier hebben wij vanaf dag een dat ze gelegd werden spijt van gehad. Het was namelijk zo dat al na een zeer korte tijd de tegeltjes begonnen te slijten, de voegen lieten los en uiteindelijk lag onze hal vol met losse panelen. Dat was natuurlijk wat wij nu te allen tijde wilden voorkomen en daarom hebben wij dan ook zonder enige vorm van aarzeling gekozen voor Cerdomus. Het was ons namelijk door vrienden verteld dat zij ook Cerdomus in huis hadden en dat zij hier enorm mee in hun sas waren. Niet alleen omdat het zo’n prachtig product is maar ook omdat het zoveel allure geeft aan de ruimte die je dit vloergenot schenkt. Het is dan ook daarom geweest dat wij ervoor gekozen hebben om dit product ook te kopen en ons huis ook dat stukje ambachtelijke schoonheid uit te laten stralen. Wij kunnen zonder enige vorm van twijfeling zeggen dat wij daar nog geen dag spijt van hebben gehad. Wij hebben al heel vaak gedacht; ‘waarom hebben we dit niet veel eerder gedaan?’.

Niets dan lof!

Ik zou mijn verhaal willen besluiten over de service die ik bij Regge Tegels heb mogen ontvangen. Aangezien wij weinig wisten van goede vloertegels en merken als Cerdomus wilden wij graag geholpen worden door een deskundige specialist. Het is voor ons namelijk belangrijk dat wij een gedegen advies krijgen zonder dat wij daarvoor stad en land hoeven af te zoeken naar iemand die ons deze raad kan geven. Bij Regge Tegels konden we een kijkje komen nemen in hun showroom om de Cerdomus te komen bekijken. Wij waren meteen diep onder de indruk van Cerdomus. Het is namelijk zo dat Cerdomus een prachtige natuurlijke glans over zich heeft waardoor het lijkt alsof het zo van Gods hand naar de winkel is gebracht. Dat is iets waarvoor wij meteen zijn gevallen. Wij hebben dan ook meteen meer informatie gevraagd over Cerdomus. De verkoper was een zeer aardige man die alle tijd voor ons nam en op al onze vragen een zeer goed antwoord gaf. Dit hebben wij als uitermate prettig ervaren. Het is namelijk zo dat wij niet zomaar de knoop wilden doorhakken. Het gaat hier toch wel om een behoorlijke investering en dan is het belangrijk dat je daar goed over wordt voorgelicht. Bij Regge Tegels was dit absoluut het geval en daarom zou ik dan ook willen zeggen dat:

  • je hier aan het juiste adres bent voor producten van een zeer hoge kwaliteit
  • dat je hier service krijgt zoals service in het begin ooit is bedoeld
  • je hoeft je hier geen zorgen te maken over te hoge prijzen, Regge Tegels hanteert namelijk de laagst mogelijke prijzen

Kortom, als het gaat om ware topproducten en goede winkels dan kun je hier het beste je geld gaan uitgeven.

Voor meer info : http://www.regge-tegels.nl/cerdomus

Gerelateerde artikelen

Sierbestrating met advies

Tuinman Noord-Brabant

Houtlook tegels, warme sfeer van hout, maar dan in tegenvorm