Huizenplan
Image default
Verwarming

De DAT elektrische kachel met Wifi en gratis app.

Hoe geweldig zou het zijn als u de temperatuur in een ruimte zou kunnen instellen met een app op uw telefoon ? Dat kan met de DAT elektrische kachel met wifi en gratis app zowel op android als op ios. 

De DAT elektrische kachel heeft een vermogen van 1500Watt en is zeer eenvoudig te programmeren. In tegenstelliong tot andere elektrische kachels met wifi is het activeren van de app slechts een aantel drukken op een knop.

Iedereen kan de koppeling maken zonder enige technische kennis. Maar dat houdt niet in dat er weinig mogelijkheden zijn. In tegendeel. In de app is veel mogelijk. Zo kan men naast het handmatig instellen van de temperatuur ook tijdsvakken programmeren en de kachel combineren met andere apparaten die op in app gekoppeld kunnen worden. denk hierbij aan een afzuiger of ventilator.

Het vermogen van de DAT elektrische kachel is 1500Watt maar kan eventueel ingesteld worden op 750 Watt (half vermogen). De kachel is ondanks het vermogen klein zodat hij niet teveel ruimte in beslag neemt (380x760x65 mm) en dus niet snel in de weg staat. Hij wordt geleverd met aansluitsnoer en zowel voetjes voor plaatsing op de grond als muurbeugels voor plaatsing aan de muur.

Het gewicht is 6 kilogram, de kleur is wit en hij is voorzien van een rond lcd scherm waar u een en ander af kunt lezen. Juist de eenvoud maakt deze elektrische kachel tot een waardevolle aankoop.

Wilt u meer weten over de DAT elektrische kachel met wifi? Kijk eens op de website van DAT Heating of iki op deze link: https://www.datheating.eu/winkel/elektrische-kachel/dat-elektrische-kachel-1500watt-met-wifi/

Voor meer info : https://www.datheating.eu/winkel/elektrische-kachel/dat-elektrische-kachel-1500watt-met-wifi/

Gerelateerde artikelen

Problemen met de centrale verwarming

Met een elektrische boiler of elektrische cv werkt duurzaam in jouw voordeel.

Een onderhoudscontract van Kuiper en Zonen BV