Huizenplan
Image default
Verwarming

https://warmteshop.eu/product-categorie/rookkanaal-kachelpijp/

Kachelpijpen en rookkanalen volgens bouwbesluit NEN-EN 13240:2001 T600.

Wist u dat u kachelpijp en rookkanaal moet voldoen aan een aantal keuren en normen? De verzekering zal niet uitbetalen indien uw kachelpijp – rookkanaal niet voldoet aan deze Europese normering.

De norm NEN-EN 13240:2001 die de oude norm in 2012 opvolgt zegt onder andere dat alle kanalen tegen een temperatuur moeten kunnen van 600 graden celsius. Dit wordt in vaktaal de T600 norm genoemd en staat altijd vermeld bij de technische details van het rookkanaal. In de prijaktijk houdt dit dus in dat kachelpijpen zonder de T600 net geinstalleerd mogen worden in Nederland. Alleen een CE is dus niet genoeg volgens de Nederlandse wet en moet men zich aan de NEN-EN 13240:2001 houden.

De kachelpijpen / rookkanalen van Warmteshop.EU voldoen aan alle benodigde keuren en normen om in Nederland geinstalleerd te mogen worden. Ze zijn dus niet alleen de voordeligste maar ook nog de beste kachelpijpen momenteel verkrijgbaar.

Warmteshop.eu is een online winkel met afhaalmogelijkheden. We hebben een ruim aanbod in kachelpijpen / rookkanalen maar daarnaast ook Elektrische kachels HJM en vloerverwarming. Van de meeste producten zijn we ook zelf de importeur.

Voor meer info : https://warmteshop.eu/product-categorie/rookkanaal-kachelpijp/