Sfeervolle verwarming met een Houtkachel Koza van Kratki

Een Sfeervolle Houtkachel,Koza Kratki 

Met de Houtkachel Koza Kratki haalt u echt een sfeervolle en design kachel in huis. Deze robuuste Houtkachel van Gietijzer geeft lekker veel warmte zodat u gezellig met de hele familie de warmte kan ervaren deze winter.

Een zeer Sfeervolle en robuuste en sfeervolle houtkachel die een hoogrendement oplevert, vervaardigd uit gietijzer, hiermee koopt u dus een stevige kachel waar u nog veel plezier mee zult beleven. Op de Kratki K10 kunt u elfs een eitje bakken met de meegeleverde kookringen.

Energielabel A

Met het Energielabel A iis deze Houtkachel Kratki Energiezuinig en voldoet bovendien aan de norm NEN-EN 13240:2001 en is voorzien van een CE-markering.

Het Airwash systeem zorgt ervoor dat de ramen schoon en helder blijven.

U heeft de keuze uit verschillende soorten Houtkachels met verschillende vermogens. Op de Houtkachel Koza 10 kunt u zelfs een eitje bakken, de kookringen worden er bijgeleverd.

Buitenkachel

Bij uw vakantiewoning is dee Houtkachel Kratki eveneens geschikt. Hij hoeft niet alleen in de huiskamer te worden geinstalleerd, u kunt hem ook gebruiken als buitenkachel, in de serre, als veranda kachel. Zo kunt u het hele jaar door genieten van de warmte.

Omdat het een vrijstaande kachel is kan deze vrijwel overal geplaatst worden.

Houtkachels op een rij

  • Houtkachel Koza K6
  • Houtkachel Koza K7
  • Houtkachel Koza K8
  • Houtkachel Koza K9
  • Houtkachel Koza K10
  • Houtkachel Koza K6
  • Houtkachel KOZA/AB/S/N/DR/GLASS, KratkiHoutkachel Kratki KOZA-AB-S-N-DR-Red

Ook al brand de houtkachel niet, het zal echt heel erg gezellig staan. En als die wel brand geniet dan van het vlammenspel, 

Wilt u nu een Houtkachel aanschaffen? Twijfel niet en bestel vandaag nog uw Houtkachel Kratki.

Onze webshop is 24 / 7 geopend om de houtkachels te bekijken en te bestellen.

Voor meer info : https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/houtkachel/