Huizenplan
Image default
Vloeren

Kunststof gietvloeren

In Amsterdam vindt u G-vloeren, een specialist in gietvloer die zowel particulieren als bedrijven helpt om een hoge kwaliteit gietvloer aan te brengen die lang mee gaat. Bij dit bedrijf krijgt u de keus uit een brede collectie kunststof gietvloeren in vrijwel alle kleuren en stijlen. Daarnaast zijn deze vloeren scherp geprijsd doordat er een speciale mix van ingredienten is bedacht die er voor zorgt dat een duurzame vloer niet langer duur hoeft te zijn. 

De kwalitatieve gietvloeren die u bij G-vloeren kunt laten aanbrengen worden gemaakt van een mix van meerdere kunststof soorten. Omdat G-vloeren al vele jaren actief is op deze markt weet het bedrijf precies wat er nodig is om een moderne en toch sfeervolle gietvloer aan te brengen waar u nog jarenlang van kunt genieten. Voor vrijwel iedere situatie kan er een gietvloer aangebracht worden, kijk gerust eens rond op de site wat er mogelijk is of vraag na en beschrijf uw eigen situatie zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Voordelige kunststof vloeren

Naast normale gietvloeren kunt u bij G-vloeren terecht voor nog veel meer soorten, zo kunnen wij ook vloercoating of een epoxyvloer aanbrengen bijvoorbeeld. Dit zijn allemaal naadloze vloeren die eenvoudig in het onderhoud zijn. Wij hebben ons gespecialiseerd in duurzame vloeren van hoge kwaliteit. Met onze serrvice bedienen wij een groot aantal tevreden klanten zoals woning eigenaren, showrooms, winkels, publieke sector en nog veel meer. Neem gerust eens een kijkje op onze website en u ziet gelijk een hoop voorbeelden van gietvloeren die wij reeds aangebracht hebben. Laat u overtuigen van de kwaliteit en vraag direct een vrijblijvende offerte aan als u een gietvloer ook wel ziet zitten!

 

Voor meer info : http://www.g-vloeren.nl