Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Design tafels

Houten tafels in allerlei soorten en maten

Bent u zich aan het oriënteren op houten design tafels omdat uw huis toe is aan een nieuwe inrichting? Mist u net dat ene essentiële onderdeel dat uw studeerkamer, eetkamer of woonkamer helemaal af zou maken? Het vinden van de juiste houten tafels kan bij tijd en wijle nogal tegenvallen. Sta ons toe u een tip aan de hand doen: bezoek onze website woodshape.nl eens. Hier vindt u namelijk een ontzettend uitgebreid aanbod houten tafels. We hebben een groot en gevarieerd assortiment meubelstukken die allemaal in onze eigen fabriek worden vervaardigd. Woodshape is ontstaan uit BS Hout in vorm B.V. en richt zich voornamelijk op de particulier. Enkele jaren geleden hebben wij de behoefte aan prachtig vormgegeven designer houten tafels opgemerkt en sinds ruim 2,5 jaar zijn wij middels woodshape.nl een verkooppunt van exclusieve design meubels. Vanuit Hout in vorm hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in het maken van meubilair van hout. We bieden diverse modellen houten tafels aan in verschillende houtsoorten. Een paar houtsoorten waarvan wij voor u prachtige meubelstukken kunnen vervaardigen zijn:

 • beuken
 • essen
 • grenen
 • noten
 • en meer

U kunt bij ons zelf een model tafel uitkiezen en vervolgens het gewenste hout daarbij selecteren. Het is overigens ook mogelijk uw model op maat te laten maken. En hebt u soms zelf een ontwerp in gedachten? Dat is bij ons helemaal geen probleem. Stuur ons gewoon een ontwerptekening of een foto van het ontwerp, zodat wij vervolgens aan de hand daarvan een offerte kunnen opstellen. Wij helpen u graag het perfecte model te ontwerpen en vervaardigen dat precies past bij het interieur van uw huis. En wist u dat u bij ons ook uw tafelbladen op maat kunt laten maken? Daarbij maakt het totaal niet uit naar wat voor tafelblad u op zoek bent. Gaat het om een klein tafeltje voor twee personen, of een enorm grote werk- of eettafel die u veel ruimte biedt voor uw papieren, computer en boeken of waaraan u met heel veel gasten van een heerlijke maaltijd kunt genieten? Geef aan ons uw specifieke wensen door en wij gaan op maat voor u aan het werk. Wij bewerken gaarne de door u gewenste houtsoorten voor u.

Perfect geschikte houten tafels

Houten tafels zijn onze passie. Zoals gezegd hebben we dertig jaar lang ervaring opgedaan op het gebied van het vervaardigen van houten tafels. Voordat woodshape bestond maakten we vooral houten tafels voor de horeca of voor groothandelaren. Daar zijn wij met de jaren heel goed in geworden en we kunnen ons met recht specialisten op het gebied van de vervaardiging van meubels van hout noemen. We merkten dat ook particuliere consumenten graag ons meubilair zouden willen kunnen bestellen en zagen een gat in de markt. Daarom hebben we nu ook voor de particulier een speciale plek ingericht waar kwalitatieve en innovatieve meubels te bestellen zijn. Deze plek is natuurlijk onze webwinkel woodshape.nl. Overigens is het ook mogelijk onze fabriek en showroom te bezoeken, maar hier zullen we aan het eind van de tekst nog even op terug komen. Wat betreft ons aanbod houten tafels hebben wij (onder andere) het volgende in huis:

 • eetkamertafels
 • salontafels
 • statafels
 • enzovoort

Deze verschillende soorten houten tafels hebben wij in diverse bijzondere collecties en stijlen voor u in ons assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Jester collectie die net een beetje anders is dan onze andere collecties. Waarom, zult u zich misschien afvragen. Welnu, dat heeft te maken met de unieke vormgeving van deze meubelstukken. Het betreft namelijk een combinatie tussen kolomtafels en tafelpotentafels. De ronde vorm van de kolomtafel is gecombineerd met een onderstel met ‘normale’ tafelpoten. Hierdoor hebben deze meubels een zeer unieke uitstraling. Wij hebben hierbij ronde tafelbladen, vierkante en ook rechthoekige bladen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende houtstijlen. Op onze website ziet u bijvoorbeeld afbeeldingen van de versies van eikenhout. U kunt zelf kiezen in wat voor uitvoering u hem verkiest en wat de gewenste afmetingen voor u zijn.

Onze showroom biedt unieke mogelijkheid

Zoals u hebt kunnen lezen zijn onze houten tafels er in veel verschillende uitvoeringen. Behalve houten tafels heeft woodshape overigens ook:

 • zitmeubilair, zoals stoelen en barkrukken
 • meubels, zoals vloerlampen, bankjes, plantentafels en blokken

Indien u benieuwd bent naar onze houten tafels, kunt u online het ruime aanbod bekijken. Als u echter niet direct genoegen neemt met het zien van afbeeldingen op onze website, hebben wij gelukkig voor u de unieke mogelijkheid om in onze showroom langs te komen. Wilt u de houten tafels graag eerst fysiek zien voordat u ze bestelt? Dat kan! U kunt namelijk langskomen in onze showroom om de meubels met eigen ogen te bekijken. Zo kunt u zich een beter beeld scheppen van hoe de houten tafels eruit zien en weet u precies welke geschikt is voor uw woning. Door een bezoek aan onze showroom zult u bovendien kunnen zien dat al onze producten van een zeer hoge kwaliteit zijn en dat ze op eigen bodem worden gemaakt. Bent u benieuwd naar het vervaardigingsproces? Breng dan een bezoek aan de fabriek. Het is namelijk ook mogelijk om een rondleiding in onze fabriek te krijgen. Dan kunt u zelf zien hoe onze houten tafels worden gemaakt. De showroom in Heiloo is open van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 16:30 uur. Hebt u vragen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag!

Voor meer info : http://www.woodshape.nl/