Een praktische en stijlvolle vloer? Ga voor Marmoleum

De wanden en de vloer bepalen grotendeels de sfeer in huis. Denk daarom goed na wat past bij jouw levensstijl. Houd je bijvoorbeeld van koele of warme tonen? Ga je liever voor een industrieel of een landelijk interieur? De kleur en de uitstraling zijn natuurlijk erg belangrijk, maar kijk ook goed of de kwaliteit van de vloer wel bij jouw levensstijl past.

Hoe kies je de juiste vloer?

Maar hoe maak je nu de juiste keuze? Wanneer je een drukke levensstijl hebt is het kiezen van een onderhoudsvriendelijke vloer geen overbodige luxe. Waarom veel tijd besteden aan de reiniging van je vloer, als je ook een onderhoudsvriendelijke vloer kunt kiezen? Marmoleum is een voorbeeld van zo’n onderhoudsvriendelijke vloer. Het is een stevige, maar vooral praktische vloer. Marmoleum kan namelijk wel tegen een stootje! Daarnaast is Marmoleum antistatisch en trekt deze weinig stof en vuil aan. Dit maakt Marmoleum ook een allergie-arme vloer.

Een vloer die jarenlang meegaat.

Een Marmoleum vloer gaat jarenlang mee en is uitsluitend gemaakt van milieuvriendelijke grondstoffen. Dit maakt Marmoleum een van de meest duurzame vloeren. Wat jouw stijl ook is, er is altijd een vloer die bij jouw smaak en wensen past. Houd je van een ruige uitstraling? Dan is een Marmoleum betonlook misschien wel iets voor jou. Liever een vloer met looks van hout? Ga dan voor linoleum met de uitstraling van parket.

Laat je inspireren en kies voor een duurzame en sterke Marmoleum vloer. Zo ben je verzekerd van een vloer die jarenlang meegaat en kun je jouw tijd besteden aan andere dingen dan het schoonmaken van de vloer.

Voor meer info : https://www.lovelife-forbo.nl/