Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Huis bouwen

Huis bouwen

Het klinkt misschien een beetje vreemd in de oren in een periode waarin iedereen op zijn centen moet letten maar mijn vriend en ik willen graag een huis bouwen, alhoewel een huis bouwen, wij willen het graag laten doen. Wij zijn zelf ook wel een beetje handig maar een huis bouwen vergt toch wel heel veel kennis en ervaring en die hebben wij helaas niet. Wij waren al een tijd op zoek naar een mooie nieuwe woning, wij hebben namelijk best behoorlijk geboerd de afgelopen jaren en wij vonden dat het tijd werd om ons eens te gaan oriënteren op een accommodatie waar we samen oud zouden kunnen worden. Dit had nog heel wat voeten in de aarde want een huis bouwen gebeurde vroeger zonder enige visie op de toekomst en als oudere moest je je maar aanpassen. Mijn vriend heeft echter een spierziekte en daarom wilden we graag alles gelijkvloers hebben. Dit bleek in onze regio erg moeilijk te vinden te zijn en daarom zei ik tegen mijn vriend: ‘lieverd, wat als we een nou eens een huis laten bouwen?’. Mijn geliefde keek eerst wel een beetje raar op maar na een aantal dagen zei hij ‘een huis bouwen laten is nog niet eens zo’n gek idee, ik ben voor!’. Dit was voor mij een heel belangrijk moment. Het betekende voor mij dat er een weg naar de toekomst ontstond en daar heb ik heel lang op gewacht. Ik was blij dat mijn partner er net zo over dacht als ik en daarom hebben we er samen een heerlijk wijntje op gedronken. We hebben geproost op een toekomst vol woongenot en leef plezier en het zal u niet verbazen dat dit wijntje ons bijzonder goed smaakte! Wat waren wij gelukkig op dat moment en wij voelden dat het geluk ons toelachte.

Een huis bouwen met Poppink

Een huis bouwen doe je niet zomaar en daarom wilden wij er zeker van zijn dat wij in zee zouden gaan met een ervaren aannemersbedrijf. Wij kwamen via het internet uit bij de firma Poppink en van dit bedrijf hadden wij meteen een heel goede indruk. Als het om een huis bouwen gaat dan bent u bij Poppink aan het juiste adres. Ook hebben wij vrienden die een tiental jaar geleden een huis bouwen lieten door dit bedrijf en wij hebben dit huis bekeken en het viel ons op met hoeveel zorg en aandacht de details waren aangebracht. Een huis bouwen is aan Poppink dus wel toevertrouwd. Wij besloten dan ook diezelfde dag nog contact op te nemen met de mensen van dit bedrijf en wij werden meteen erg vriendelijk te woord gestaan. Natuurlijk, dit is ook waarmee een bedrijf groot kan worden maar wij merken maar al te vaak dat voor vele ondernemers de klant slechts een bijzaak is geworden. Een huis bouwen is echter een heel proces en wij vonden het belangrijk dat er goed naar ons geluisterd zou gaan worden. Een huis bouwen is namelijk niet iets wat je even in een middag beslist, daar gaat een heel proces aan vooraf en daarna is het ook nog een heel gedoe om te plannen hoe je alles uiteindelijk zult gaan aanpakken. Het is daarom erg fijn dat je gebruik kunt maken van de kwaliteiten en inzichten van een ervaren ondernemer. Wij hebben dit in ieder geval als een groot genot ervaren toen wij ons lieten voorlichten over de mogelijkheden omtrent onze nieuwe woning. Wij zijn maar leken op dat gebied en daarom wilden wij niet alleen van de hoed maar ook heel graag van de rand weten. Inmiddels weten wij dat en zijn wij zover dat we met de bouw kunnen starten.

Poppink levert kwaliteit

Een van de sterke punten van Poppink als het gaat om een huis bouwen is dat zij alles in het werk stellen om de klant meer tevreden te maken dan hij of zij zelf voor mogelijk hield. Poppink houdt rekening met allerlei aspecten omtrent een huis bouwen die je zelf niet voor mogelijk houdt. Zo hadden wij bijvoorbeeld besloten dat wij een houtkachel in de woonkamer wilden hebben die zo centraal aangebracht was dat hij heel het huis zou kunnen verwarmen. Dat scheelde ons een hoop energie dachten wij en wij voelden ons hier dan ook over in onze nopjes. Poppink vertelde ons echter dat het veel voordeliger was om ons huis te verwarmen met aardwarmte. Een huis bouwen brengt namelijk heel veel onzekerheden met zich mee en dan is het handig om terug te kunnen grijpen op de kennis van de experts, want reken maar dat er vaklieden bij dit bedrijf werken. Wij hebben dat in ieder geval dag in dag uit zo mogen ervaren. Ik zal voor u, tot slot, onze belangrijkste punten nog even in een drietal punten samenvatten zodat u in een oogopslag kunt zien waarom wij zo tevreden zijn over het bouwproces tot nu toe:

  • wij hebben een prachtig huis gekregen, een huis bouwen bracht ons meer dan enkel een prachtige woning
  • wij hebben een woning waar we nog jaren van elkaar kunnen gaan genieten
  • alhoewel het een heel bedrag is, een woning bouwen laten, bent u nergens zo voordelig uit als bij deze firma

Kortom, wij zijn enorm tevreden en raden eenieder die er ook aan twijfelt om zelf iets te gaan neerzetten om contact op te nemen met Poppink. Zij helpen u maar al te graag. Bel snel!

Voor meer info : http://www.poppink.nl/p/huis-bouwen

Gerelateerde artikelen

Courtage makelaars

Gietvloer bij verbouwing

Het vinden van vacatures bouw Groningen