Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Kachels en haarden

Kachels

Kachels hebben vele voordelen: sfeer, warmte, lage belasting voor het milieu en plaats besparend. Op de website van ons haardencentrum krijgt u een indruk van ons aanbod aan gas- en houtkachels. Wij installeren uw kachel met ons eigen installatieteam, want bij ons staat veiligheid voorop!

www.Haardencentrum-Hoevelaken.nl is een van de meest toonaangevende leveranciers van houtkachels en gaskachels. De collectie in onze showroom bestaat uit kachels met schitterende ontwerpen die gemaakt zijn van de meest hoogwaardige materialen. Onze prachtige collectie vindt u ook op onze website, waar u meteen kennis kunt maken met onze scherpe prijzen.

Van modern tot klassiek, van hout gestookt tot gas gestookt: bij ons haardencentrum hebben wij een groot assortiment aan kachels. Op onze website hebben wij een kleine impressie van ons uitgebreide assortiment afgebeeld staan, maar u kunt natuurlijk ook een bezoek aan onze showroom brengen.

Kachels te kust en te keur bij ons bedrijf:

• Onze kachels hebben een hoge warmteopbrengst

• Ons assortiment in kachels is ongekend

• Wij verkopen houtkachels, gaskachels en rookkanalen

Besparen op de aankoop van een hout- of gasgestookte kachel doet u natuurlijk bij ons haardencentrum. Op een aantal van onze kachels kunt u tot wel honderden euro’s korting op de verkoopprijs krijgen. Alle kachels die we in de aanbieding hebben wij op onze website voor u op een rijtje gezet.

Er is veel keuze uit diverse soorten vrijstaande kachels die hout gestookt of gasgestookt kunnen zijn. De kachels kunnen geplaatst worden zonder ombouw en nemen hierdoor bijzonder weinig ruimte in. Onze vrijstaande kachels geven veel warmte en zijn snel en eenvoudig te plaatsen door onze ervaren monteurs. Kachels zijn te koop in een gas- of houtgestookte uitvoering. De mooiste modellen van beide types zijn verkrijgbaar bij ons bedrijf. U bent zes dagen per week welkom in onze showroom in Hoevelaken om de warmte van onze kachels in het echt te voelen. Het adres en de openingstijden staan op onze website.

Haardencentrum Hoevelaken verkoopt vele houtkachels en gaskachels waarmee u uw woonkamer lekker warm stookt. Bij ons vindt u kachels in verschillende uitvoeringen zoals een vrij hangende kachel of een draaibare kachel. Door de moderne rookkanalen zijn onze kachels bijna overal in huis te plaatsen. Laat u informeren in onze moderne showroom.

Ouderwetse gastvrijheid door kachels

Van modern tot klassiek, van hout gestookt tot gas gestookt: bij ons bedrijf hebben wij een groot assortiment aan kachels. Op onze website hebben wij een kleine impressie van ons uitgebreide assortiment afgebeeld staan, maar u kunt natuurlijk ook een bezoek aan onze showroom brengen. Haardencentrum Hoevelaken levert een uitgebreide keuze in kachels:

• Onze kachels hebben een hoge warmteopbrengst

• Ons assortiment in kachels is ongekend

• Wij leveren houtkachels, gaskachels en rookkanalen

Een haard die bij u past vindt u bij ons bedrijf. Wilt u liever een modern of een klassieke kachel? U vindt alle kachels op onze website. Wij komen bij u thuis om de kachel te plaatsen. Ook regelen wij eventueel het onderhoud. Alles op een adres dus, hoe gemakkelijk is dat?

Een knapperend vuurtje in uw woonkamer om uw huis behaaglijk te verwarmen. Met onze kachels zit u er warm bij wanneer het buiten koud is. Wij bieden u een volledig pakket van voorbereiding van uw woning, het plaatsen van de kachel en het onderhoud. Kijk op onze website voor alle informatie.

Niets verhoogt de ambiance in uw woning meer dan een nostalgische kachel van Haardencentrum Hoevelaken. U kunt bij ons kiezen uit hoogwaardige gasgestookte of houtgestookte kachels die niet alleen uw huis aangenaam warm houden maar ook een ware aanvulling op uw interieur zijn. Op onze website kunt u het rendement van onze kachels bekijken.

Voor nostalgische kachels gaat u naar Haardencentrum Hoevelaken. Beleef gezelligheid uit vroeger tijden met een gas- of houtkachel die voldoet aan de eisen van nu. De experts van Haardencentrum Hoevelaken verwelkomen u graag in de showroom. Of kijk op onze website naar de nostalgische modellen die wij aanbieden.

Ons bedrijf biedt u de mooiste vrij hangende kachels. Deze kachels worden tegen een muur geplaatst en vormen een ware eyecatcher in uw woning. Op onze website vindt u een actuele sfeerimpressie en kunt u kachels uit onze collectie bewonderen. Of bezoek onze showroom in Hoevelaken en maak daar uw keuze.

Zelf installeren kachels eenvoudig

Wilt u uw gaskachel ombouwen naar een houtkachel? Dat kan. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en laten u ons assortiment kachels en haarden zien. Niets gezelliger dan een brandende haard. Surf naar onze website voor informatie en lees onze pagina met specials en aanbiedingen. Kom nu naar Haardencentrum Hoevelaken.

Zonder gas uw woonkamer warm stoken, dat kan met een houtkachel van Haardencentrum Hoevelaken. Wij hebben een uitgebreide collectie prachtige houtkachels in onze showroom, maar u kunt bij ons ook terecht voor een moderne gasgestookte kachel. Surf naar onze website en bekijk een deel van onze collectie online. Bel ons gerust voor een afspraak.

Een kachel in uw woning als bijverwarming of hoofdverwarming? Bij Haardencentrum Hoevelaken kan het allemaal. Wij geven u deskundig advies zodat u de juiste keuze kunt maken over de kachel die bij u past. Op onze website vindt u meer informatie en kunt u contact met ons opnemen.

Op onze website kunt u al veel informatie over onze kachels lezen en een groot aantal van onze modellen bekijken. Vanzelfsprekend kunt u ook langskomen in onze showroom voor een nog beter beeld en aanvullende informatie die onze goed geinformeerde adviseurs u kunnen verschaffen tijdens uw bezoek.

Voor meer info : http://www.haardencentrum-hoevelaken.nl/kachels