Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Kies de juiste markies

Bent u van plan op markiezen te laten plaatsen op uw woning? Dat is een verstandige keuze, uw huis ziet er gelijk een stuk fleuriger uit. Naast dat het er leuk uit ziet is het ook nog eens heel functioneel, het is een goede manier van zonwering. Een markies kunt u in veel verschillende soorten en maten krijgen. Zo heeft u keuze uit veel motieven voor op de markies en kunt u vervolgens kiezen uit veel kleuren waarin u de markies kunt verkrijgen. Een markies geeft uw woning een mooie ouderwetse uitstraling. Kies een mooie markies uit die bij uw woning past en beleef er nog jaren plezier aan.

Markiezen vergelijken

Er zijn aantal verschillende soorten markiezen op de markt, Markiezen Expert levert drie varianten. U kunt bij ons dus drie varianten markiezen vergelijken. Vaak is de standaard markies de juiste optie voor uw huis. Dat wil niet zeggen dat dit ook de juiste keuze voor u is. Het is afhankelijk waar u de markies gaat plaatsen. Wanneer u een markies over een doorloop ruimte wilt plaatsen en deze te laag is, lager dan 2,10cm, dan kunt u kiezen voor een ander soort markies. De mogelijkheden voor u zijn dan een petmodel of een klapmodel. Deze markiezen worden vaak toegepast bij etalages en bij een terras. Voor elke functie of voor elke positie hebben wij een markies op voorraad.

Klapmodel markies

Als u door de stad loopt bent u er vals wel eens één tegengekomen, een klapmodel markies. Deze markies worden vaak voor etalages gebruikt en u kunt er daarom gewoon onder door lopen. Maar wat voor markies is dit? De naam zegt het al, het is een markies die uit kan klappen. De markies zal maar voren uitklappen en er zal dan nog genoeg ruimte overblijven om onderdoor te lopen. Deze markiezen kunt u ook in twee varianten verkrijgen, in een handmatige of in een elektrische versie. De keuze is aan u, wij hebben ze voor u klaar liggen.

Voor meer info : http://www.markiezen-expert.nl