Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Maak gebruik van de voordelen van een EPDM dak

Goed EPDM dak

Het staat als een paal boven water dat uw dakbedekking in orde moet zijn. Misschien hebt u wel eens lekkage gehad? Of is er iets versleten? Het wijst er in ieder geval op dat u wel eens baat zou kunnen hebben bij een EPDM dak. Want dat vraagt namelijk helemaal geen onderhoud, en het verslijt ook niet. Op alle vlakken bent u met een EPDM dak voordelig uit. Het zal bij u niet meer lekken en bovendien is het onderhoudsvrij. Daar hebt u dus ook geen kosten meer van. Wilt u meer weten over ons aantrekkelijke aanbod? Neem dan even contact met ons op. Wij horen altijd graag van u.

Maak gebruik van de voordelen van een EPDM dak

Met een EPDM dak zit u voor een dubbeltje op de eerste rang. Wij garanderen dat u:

  • geen doorgroei van wortels hebt door de dakbedekking
  • dus ook als u interesse hebt in groene daken bij ons aan het juiste adres bent
  • u geen onderhoud zult hebben van het EPDM dak
  • altijd een eerlijke prijs betaalt, zodat u geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee.

Kortom, bij Interexpress bent u aan het goede adres als u voor een lage prijs een kwalitatief hoogstaand EPDM dak wilt aanschaffen.

De klant is koning

Uiteraard houden wij geheel rekening met uw wensen. Wij vinden dat de klant koning is en gedragen ons hier ook naar. Wij staan te allen tijde voor u klaar als u interesse hebt in een hoogwaardig EPDM dak. Wilt u eerst van de hoed en de rand weten, voordat u een besluit neemt of u met ons in zee gaat? Neem dan vandaag nog contact op met Interexpress. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan u graag te woord. Daar kunt u van op aan.

Voor meer info : http://www.interexpress.nl/EPDM-dakbedekking-op-maat