Sfeerhaard Bio Ethanol, Design en Sfeervol

Bio Ethanol Haarden

Met een Bio Ethanol sfeerhaard, Kratki van WarmteshopEU is het heerlijk om buiten op het terras vertoeven. Het grote voordeel van een Bio Ethanol haard in tegenstelling tot kaarzen, een stuk veiliger en is er geen sprake van omvallende kaarsen of dat door harde wind de kaars uitblaast. Binnenshuis zijn ze natuurlijk eveneens geschikt en sfeervol.

WarmteshopEU heeft voor u de oplossing en biedt hoogwaardige hanghaarden zoals de Delta, Golf Black, Charlie 2 Black.

Bio ethanol en de voordelen

Een bio ethanol haard is heel erg milieuvriendelijk, net zoals een kaars. Omdat de brandstof wordt gemaakt van plantaardige producten en soms zelfs van plantenafval.

Daarnaast is de hoogte van het vuur eenvoudig aan te passen. Naast het fraaie licht dat het geeft, is de Bio Ethanol haard tevens een extra warmtebron. Ook als het iets kouder is, kunt u met een tafelhaard gezellig buiten vertoeven. Bij de verbranding komt geen rook vrij. De tafelhaard is op elke tafel te plaatsen, of het nu binnen of buiten is. Sommige tafelhaarden hebben glas rondom wat dit extra veilig maakt voor kinderen en huisdieren. Als u het vuur wilt doven hoeft u alleen het schuifje op de brander te sluiten en het vuur is direct gedoofd en laat geen nare geurtjes achter.

 

Bio ethanol sfeerhaard en de veligheidseisen

Elke Bio Ethanol haard van Warmteshop voldoet aan de laatste en hoogste veiligheidsnormen en is voorzien van het CE-keurmerk en EN Keurmerk 447:2007. De veiligheid komt bij ons altijd op de eerste plaats en daarom verkopen wij alleen tafelhaarden van het topmerk. 

Waarom een Tafelhaard bij Warmteshop?

  • In diverse modellen;
  • Charlie, Delta, Golf Black
  • Zeer milieuvriendelijk en veilig;
  • Geen schadelijke stoffen;
  • Zeer voordelige prijzen.

De Bio Ethanol haard is 24/7 te bekijken en te bestellen in de webshop van www.warmteshop.eu

 

  

 

 

Voor meer info : https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/bio-ethanol-haarden/