Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Trap renoveren

Trap renoveren

Wij hebben in ons huis een trap en daar erger ik mij al jaren aan. Wat is namelijk het geval, het ding is al ruim vijftig jaar niet meer van enige vorm van onderhoud voorzien en is daarom inmiddels zo versleten en lelijk dat ik mij er iedere keer aan stoor wanneer ik naar boven loop. Dit is natuurlijk erg jammer omdat het je gemoed zo beïnvloedt. Vandaar dat ik eens op het internet ben gaan kijken naar mogelijkheden voor het trap renoveren. Een buurvrouw van ons had ons gewezen op de mogelijkheden die het trap renoveren kan bieden en daar had ik wel oren naar. Ik had zelf nog nooit gedacht aan de mogelijkheden die trap renoveren je biedt. Vandaar dat ik maar eens op het internet ben gaan kijken naar wat er allemaal aan mijn trap gedaan kon worden. Op de site van Intven traprenovatie zag ik allerlei prachtige voorbeelden van wat er gedaan zou kunnen worden met onze trap. Vanaf het eerste moment dat ik dit zag werd ik er meteen warm van; dit was precies waar ik naar op zoek was en dus klikte ik vol enthousiasme van de ene pagina naar de andere. Ik heb nooit geweten dat er zoveel mogelijk is op het gebied van trap renoveren en ik keek mij dan ook de ogen uit mijn hoofd. Ik wist meteen dat er voor mij heel veel moois lag te wachten in de nabije toekomst. Het speet mij dan ook dat ik dit bedrijf niet veel eerder was tegengekomen. Het zou voor mij betekenen dat ik heel wat minder stress zou hebben gehad. Maar afijn, ik vind het belangrijk om vooruit te blijven kijken en niet steeds achterom te kijken. Vandaar dat ik er meteen een mailtje achteraan heb gestuurd naar Intven om te horen wat ze voor mij zouden kunnen betekenen en hoeveel geld ik daar ongeveer aan kwijt zou zijn. Al heel snel had ik een reactie van ze terug.

Trap renoveren voor betaalbaar bedrag

Aangezien de economische tijding tegenwoordig niet is om over naar huis te schrijven was het voor mij van groot belang dat het trap renoveren niet al te veel geld zou gaan kosten. Het is namelijk niet helemaal zeker of ik mijn baan kan behouden en daarom wilde ik niet al mijn spaargeld in mijn huis en trap stoppen. Het is natuurlijk wel zo dat op de lange termijn je huis enkel in waarde toeneemt maar daar heb je op de korte termijn even niets aan. Vandaar dat ik ook koos voor het trap renoveren en niet voor het laten vervangen van de trap. Gelukkig verzekerde Intven mij dat je door middel van trap renoveren een prachtige nieuwe trap tegemoet zult kunnen zien. Ze verzekerden mij dat ik het verschil niet zou zien tussen een nieuwe en een gerenoveerde trap. Dit klonk mij natuurlijk als muziek in de oren en daarom heb ik ook geen moment langer geaarzeld om mijn toestemming te geven voor een grondige traprenovatie. Het fijne was dat al heel snel bleek dat een eiken trap ook binnen de mogelijkheden lag en daarom heb ik hier direct ‘ja’ op gezegd. Ik vind het altijd fantastisch om van die eikenhouten trappen te betreden. Je ziet dat vaak in oude huizen, of in films en ik heb er dan ook vaak van gedroomd om op een dag ook zo’n exemplaar te bezitten. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat toen de vrachtwagen bij mij het erf opreed om de bestelde producten bij mij thuis af te komen leveren, ik dan ook vol spanning het arbeidsproces tegemoet zag. Ik zal u in de volgende alinea vertellen hoe dit alles in zijn werk is gegaan en hoe het uiteindelijke eindresultaat is geworden.

Zwevend de trap op!

Het trap renoveren kon dus al heel snel beginnen en dat heeft mij ontzettend veel moois gebracht. Zoals ik al aangaf wilde ik graag iets met eiken omdat ik daar zo van houd. Gelukkig had Intven hier voor mij een prachtige betaalbare oplossing voor en daar heb ik dan ook gretig gebruik gemaakt ten tijden van mijn trap renoveren. Ik moet zeggen dat ik heel erg tevreden ben over de service zoals die door Intven traprenovatie is geleverd. Ik heb zelf helemaal geen verstand van bouwprojecten of renovatieklussen, ik ben werkelijk waar met twee linkerhanden uitgerust door onze lieve heer, en daarom vond ik het dan ook erg fijn om zo vakkundig bijgestaan te worden toen ik nog in de oriënterende fase zat. Het is fijn dat er zulke deskundige mensen werken bij Intven. Ik heb gemerkt dat dat mij heel erg geruststelde. Ik ben namelijk iemand die moeilijk een keuze kan maken en daarom vind ik het altijd fijn, zeker wanneer het gaat om zoiets lastigs als een trap renoveren, dat ik dan gedegen advies kan krijgen. Ik wil Intven hier dan ook graag heel hartelijk voor bedanken! Ik kan natuurlijk een heel erg lang verhaal ophangen over mijn ervaringen en over alle overpeinzingen die daarbij door mijn hoofd zijn gegaan maar dat zou u waarschijnlijk niet heel erg veel interesseren. Waar het u om gaat is het trap renoveren en daarover kan ik zeggen dat een trap renoveren door Intven traprenovatie een absolute aanrader is. Ik heb ervaren dat ze hier:

  • alles weten over het fenomeen trap renoveren
  • ze alle tijd nemen om je van deskundig advies te voorzien
  • je er zeker van kunt zijn dat je hier nooit teveel betaalt

Kortom, ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden, echt waar!

Voor meer info : http://www.intven-traprenovatie.nl/