Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Verhuisbedrijf Amsterdam

Verhuisbedrijf Amsterdam gezocht!

Ik heb vorig jaar van de diensten gebruikt van een verhuisbedrijf. Amsterdam was de stad waar ik heen verhuisde en waar ik al bijna een jaar woon. Voor ik verhuisde naar de hoofdstad van Nederland woonde ik een aantal kilometer verderop in een naoorlogse stad. Ik woonde in Purmerend. Deze voormalige groeikern is de stad waar ik opgroeide. Na mijn jeugd woonde ik nog een aantal jaar in de binnenstad van Purmerend, maar ik besefte dat ik richting de grote stad moest trekken om succes te behalen. Ik wachtte geduldig op een mooi appartement in de grootste stad van Nederland. Uiteindelijk vond ik een plekje in Watergraafsmeer. Deze wijk is de laatste jaren enorm verbeterd en ik wilde graag deel uitmaken van dit deel van Amsterdam. Het enige nadeel van de verhuizing waren de meubels. Ik had in de jaren ervoor al veel stukken vergaard en wilde ze bijna allemaal meenemen naar mijn nieuwe onderkomen. Ik heb zelf de beschikking over een Fiat 500 en realiseerde al snel dat ik de hulp in moest schakelen van een verhuisbedrijf. Amsterdam biedt gelukkig een breed aanbod aan verhuisbedrijven. Dit is natuurlijk prachtig, maar het maakte de keuze ook lastiger. Doordat het aanbod zeer ruim is, moest ik een keuze maken en op zoek gaan naar het beste verhuisbedrijf. Amsterdam was mijn zoekveld en ik kwam al snel uit bij een aantal bedrijven. Ik wilde echter niet overhaast een beslissing maken en informeerde op mijn werk naar een betrouwbaar verhuisbedrijf. Amsterdam is ook mijn huidige werkplaats, dus ik kreeg al snel veel suggesties naar mijn hoofd geslingerd. Iedereen had ervaring met het verhuizen naar en binnen de hoofdstad van Nederland. Het is natuurlijk ook een stad waar je altijd wilt blijven wonen, als je er altijd al hebt gewoond. Het is simpelweg een prachtige stad met veel karakter en veel activiteiten. In Amsterdam heb je het gevoel dat je leeft. Je voelt de sfeer in de stad als je erdoorheen fietst naar je werk. Je ziet de bekende Nederlanders op de hoek van de straat en je kunt genieten van de grachten. Ik houd van de stad. Mijn collega’s klonken bijna unisono in hun suggesties voor het beste verhuisbedrijf. Amsterdam kent volgens hen maar één absolute topper: Angel verhuizingen.

Verhuisbedrijf Amsterdam? Angel verhuizingen!

Ik kwam na het werk terug in mijn lege appartement in Watergraafsmeer en kwam tot de ontdekking dat Angel verhuizingen ook al bij mijn voorselectie zat. Ik had het bedrijf zelf ook al geselecteerd als een potentiële verhuizer van mijn spullen. De keuze werd daardoor stukken gemakkelijker. Ik keek op de site voor de contactgegevens en andere extra informatie en raakte daardoor nog meer overtuigd van mijn keuze voor dit verhuisbedrijf. Amsterdam biedt veel opties voor een jongeman die gaat verhuizen, maar ik kreeg veel vertrouwen van Angel verhuizingen. Ik raakte overtuigd van hun werkwijze en hun kennis. Ze helpen namelijk beide kanten van de markt in de grootste stad van Nederland:

  • particulieren
  • bedrijven

Dit zorgt ervoor dat ze veel ervaring hebben opgedaan met alle aspecten van het verhuizen. Veranderen van woning is namelijk meer dan het verplaatsen van een aantal meubels. Je kunt er voor kiezen om je inboedel te verzekeren. In dat geval ben je verzekerd in geval van schade die ontstaat tijdens de verhuizing. Het is niet aannemelijk met deze verhuizer, maar het kan gebeurden dat er een meubelstuk beschadigd raakt – zonder toedoen van het verhuisbedrijf. Amsterdam is een gevaarlijke stad.

 

Angel verhuizingen – sinds 1937 de beste

Ervaring is altijd een reden om voor een bedrijf te kiezen. Angel verhuizingen is al sinds 1937 actief op de Nederlandse markt. Nationaal en internationaal zijn ze een vertrouwd gezicht binnen de verhuiswereld. Het familiebedrijf heeft in al die jaren een uitstekende reputatie opgebouwd als een betrouwbaar en dienstverlenend verhuisbedrijf. Amsterdam is niet de enige stad die ze bedienen. Je kunt door heel Nederland offerteaanvragen doen voor een verhuizing, ook voor een verhuislift. Wanneer er een:

  • bank
  • piano
  • bed
  • kast

Verhuisd moet worden, dan is deze aanbieder de juiste keuze. Ik had dat vermoeden al zeer sterk toen ik ze voor het eerst benaderde, maar na de verhuizing ben ik nog overtuigder van mijn keuze. Ik durf te stellen dat dit het beste verhuisbedrijf is. Ze zijn dit niet alleen in de hoofdstad van Nederland, maar ook in de rest van Nederland. Ik belde ze op, op een regenachtige maandagmiddag en werd direct geholpen. Via de telefoon maakte ik een afspraak voor de verhuizing. Ik had echter wel een probleempje vertelde ik. De trap in mijn appartement is zeer nauw en ik was bang dat de meubels niet naar boven zouden kunnen. Ze stelde mij direct gerust en legden uit dat ze een verhuislift zouden regelen als het niet zou lukken. Op de dag van de verhuizing bleken de meubels inderdaad te groot voor de nauwe doorgang. Binnen een half uur stond de verhuislift klaar om alle stukken naar boven te takelen. Binnen een uurtje was alles geregeld en stonden de meubels op de juiste plek in de woonkamer. Ze waren namelijk ook niet te beroerd om even te schuiven met banken en de tafels, totdat ze op de perfecte plek stonden. Je merkt dat ik zeer enthousiast ben over dit verhuisbedrijf. Amsterdam kent geen betere aanbieder. Ik raad het daarom iedereen zonder twijfel aan! Het is een topbedrijf met zeer competitieve prijzen!

Voor meer info : http://www.angelverhuizingen.nl/verhuisbedrijf-amsterdam/

Gerelateerde artikelen

Wat maakt marmerlook vloertegels in huis zo mooi

Lekkage aan uw dak? Hoe komt u achter de precieze oorzaak?

Heb je net een verbouwing afgerond en wil je je woning met winst verkopen? Zo doe je dat!