Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Woning en interieurfotografie

Uw woning verkopen met professionele interieurfoto’s?

 

Al die jaren heeft u met veel plezier gewoond in uw huidige woning, maar nu is het dan toch tijd voor de volgende stap. Het kan ook zijn dat u door omstandigheden uw woning moet verkopen. In beide gevallen is een goede presentatie van uw woning van belang om de interesse te wekken bij potentiele koper, off-line maar zeker on-line. Zonder goede on-line presentatie zal het aantal kijkers tegenvallen.

Goede foto’s van de woning, het interieur en de directe omgeving  zijn van cruciaal belang om de interesse van de bezoeker van de website te wekken en te behouden. Veelal worden de foto’s gemaakt door de makelaar en dat is te zien. Uw zorgvuldig gestyle-de interieur, die mooie lichtinval, de kleuren, het doorkijkje. Vaak blijft er niets van over in de foto. Uw makelkaar kan er niets aan doen, hij is per slot van rekening makelaar en geen fotograaf. Ik zou mijn woning ook niet laten verkopen door een fotograaf, U wel?

 

Interieur en vastgoedfotografie, een vak apart !

 

Binnen het vak fotografie geldt de interieurfotografie evenals vastgoedfotografie tot een specialisme. Om een interieur goed tot te laten komen in een plat dimensionaal vlak is gevoel voor kijklijnen perspectieven en compositie van essentieel belang. Dit specifieke terrein wordt verder bemoeilijkt door de hoge contrasten tussen kunstlicht en binnenvallend licht en het verschil in kleurenspectrum van de verschillende lichtbronnen. Ook is het belangrijk dat muren niet omvallen en meubels niet ineens veranderd worden in cornetto’s.

 

Om deze redenen wordt de fotograaf van Fotostudio Vincent Hartman Fotografie (tussen Zwolle en Raalte) veelvuldig ingezet om interieurs te fotograferen in opdracht van interieurbouwers, projectinrichters en interieurontwerpers en dat is niet voor niets.

Ook uw woning verdient het om goed in beeld te worden gebracht, al is het niet in de laatste plaats als goede herinnering. Infomeer naar de mogelijkheden!

Voor meer info : https://www.studiovhf.com/gallery-interieurfotografie/woningverkoop