Huizenplan
Image default
Woning huren

Huis verhuren expats Groningen

Voor informatie over huis verhuren expats: WoningverhurenGroningen.nl! Door onze jarenlange ervaring op het gebied van woningverhuur weten wij precies hoe uw woning moet worden aangeboden aan de markt. U wordt altijd op een professionele manier geholpen door een van onze medewerkers.

Huis verhuren expats: wat zijn expats?

Expats zijn werknemers uit het buitenland die in Nederland werken. Zij zijn uitgezonden door een bedrijf in hun thuisland of ingehuurd door een Nederlands bedrijf. In Groningen zijn expats vooral te vinden in de stad Groningen en in de Eemshaven. Woning verhuren Groningen heeft goede contacten met bedrijven die gebruik maken van expats en is altijd opzoek naar woningen voor expats. Expats zijn hoog opgeleid en genieten vaak een hoog inkomen. Het zijn betrouwbare huurders die woningen zoeken in het wat duurdere segment. Door de tijdelijke aard van hun werk zijn zij vaak opzoek naar woningen die tijdelijk te huur zijn. Uw woning komt na de verhuurperiode vrij voor een nieuwe verhuurperiode, eigen gebruik of verkoop. Daarnaast zoeken zij vaak woningen die al gemeubileerd zijn. Woning verhuren Groningen kan u in contact brengen met een partner die uw huis voor u meubileert.

Huis verhuren expats: wat betekenen wij voor u?

Woning verhuren Groningen helpt u met het vinden van een betrouwbare huurder. Wij willen deze betrouwbaarheid extra garanderen door de potentiële huurder te screenen op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Daarnaast stellen wij onder andere een waterdicht contract op, doen wij inspectie van de woning voor én na de verhuurperiode en doen wij de sleuteloverdracht. Zo komt u als verhuurder achteraf niet voor onplezierige verassingen te staan. U kunt er ook voor kiezen om uw woning te laten beheren door ons. Een vaak gekozen optie door verhuurders die langere tijd in het buitenland verblijven of een professionele partner zoeken die hun ondersteund. Wij bieden financieel en technisch beheer. Dit houdt in dat wij kleine technische problemen helpen oplossen en de huur voor u innen. Wij handelen proactief en doeltreffend en staan 24 uur per dag voor u klaar!

Voor meer info : http://www.woningverhurengroningen.nl