Huis in Valencia, Aan de Costa Azahar

Een huis kopen in Valencia

Heeft u altijd al een huis willen kopen in Valencia, aan de Costa Azahar? Dan is dit zeker een goede investering, want in dit gebied is het een opkomen toerisme onder de Nederlanders. 

Steeds meer Nederlanders ontdekken de Costa de Azahar. Deze costa heeft veel te bieden en er is veel moois te ontdekken in de omgeving. Met badplaatsen zoals Peniscola, Benicasim, Oropesa, Vinaros, Castellon, Burriana, Moncofar, Almenara, Sagunto en de hoofdstad Valencia.

Valencia is de derde grootste stad van spanje met 787.000 inwoners en ligt aan de rivier de Turia.

Het Spaanse Leven

In de regio Valencia heerst nog echt het Spaanse leven. Maar wat is dat dan eigenlijk?

Dit betekent dat alles heel rustig aan gaat, niemand heeft haast. Dit merkt u al bij het afrekenen in de supermarkt tot bediening op de terrasjes, soms moet u even geduld hebben. De siesta wordt ook hier nog in stand gehouden, een uitgebreide warme maaltijd tusse twee en vier uur. Vaak zijn alle winkels en instanties gesloten tussen deze tijden.

‘s Avonds om een uur of tien eet men vervolgens weer een snack, dit is een broodje, pizza iets anders simpels.

Vanf vijf uur begint het leven weer en zie je weer mensen op straat en naar het werk gaan tot een uur of acht. Het leven speelt zich ook vaak buiten af en men spreekt niet snel thuis af maar ontmoeten elkaar op de terrasjes. De winkels zijn tot 9 uur geopend, supermarkten de hele dag geopend.

Villa bij Golfresort Grao de Castellon

Gaat u binnenkort afreizen naar de regio Costa de Azahar? En bent u toch nieuwsgierig naar de koophuizen?

Bijvoorbeeld een villa nabij een golfresort in Grao de Castellon, Een chalet in Burriana, of een landhuis om een B&B te beginnen meer de bergen in nabij Useres, een huis met zeezicht in Benicasim of een luxe appartement in het centrum van Valencia.

Op onze website MooiCastellon vindt u een aanbod wat misschien wel bij u past.

 

 

 

Voor meer info : https://www.mooicastellon.nl