Huizenplan
Image default
Woning kopen

Huis verkopen Groningen

Uw huis verkopen Groningen doet u het snelst en goedkoopst bij Verkoopmakelaars Groningen! Onze makelaars hebben veel kennis van de lokale markt en weten precies hoe úw woning verkocht moet worden. De waarde van uw woning wordt gratis bepaald doormiddel van uitgebreid marktonderzoek. Binnen 48 uur ontvangt u een realistische en eerlijke vraagprijs. Wij werken op no cure no pay basis tegen een tarief van 1,25% van der verkoopsom.

Verkoopmakelaars Groningen is zeer actief in de online marketing van uw woning. Naast het plaatsen op Funda en onze website, krijgt uw woning extra exposure dankzij Houseboost. Houseboost is een specialist in de online marketing van woningen en zorgen ervoor dat uw woning niet op het scherm komt van de kijker maar van de potentiële koper! Dit doen zij onder andere door het schrijven van een professionele verkooptekst met hierin de sterkte punten van uw huis verwerkt, een Google advertentiecampagne en het bovenaan plaatsen van uw woning op verschillende woningwebsites.

Meer informatie over huis verkopen Groningen via Verkoopmakelaars Groningen? Kijk op onze website www.verkoopmakelaarsgroningen.nl!

 

Voor meer info : http://www.verkoopmakelaarsgroningen.nl