Ideeën van bouwkundige keuring Den Haag, om uw huis te verwarmen voor minder

Ideeën van bouwkundige keuring Den Haag om uw huis te verwarmen voor minder.

Naarmate koelere temperaturen de natie beginnen te vegen, zetten huiseigenaren hun verwarming voor het eerst in maanden op. Met elke graadverhoging op de thermostaat, volgen de nutsrekeningen.

Een warm, comfortabel huis mag u geen klein fortuin kosten. Gelukkig zijn er enkele eenvoudige strategieën om de kilte te bestrijden terwijl tegelijkertijd de stookkosten worden verlaagd.

Verwissel de filters

De zomer- en herfstmaanden zijn een prima tijd voor allergenen in de lucht en microben, die oventolven kunnen verstoppen en de luchtstroom kunnen belemmeren. Dit maakt uw oven harder en kost u op zijn beurt meer. Wijzig uw filters maandelijks om de luchtstroom te helpen openen en geld te besparen.

Omarm de zon

Wilt u uw huis gratis verwarmen tijdens de winter? Besteed aandacht aan de zon. Probeer gordijnen te openen op ramen op het zuiden en de stralingswarmte van de zon helpt je huis op een natuurlijke manier te verwarmen. Vergeet niet om ze ‘s nachts te sluiten om de avond te koelen.

U kunt altijd een beroep doen op bouwtechnische keuring Den Haag voor al uw vragen omtrent het verwarmen van uw huis.

Gebruik een programmeerbare thermostaat

U kunt tot 10 procent per jaar besparen op verwarmen en koelen door uw thermostaat 7-10 graden Fahrenheit 8 uur per dag aan te passen, volgens het Amerikaanse ministerie van energie. Gebruik een programmeerbare thermostaat om de temperatuur te wijzigen voor perioden waarin u slaapt of niet thuis bent. Sommige airconditioningsystemen kunnen op afstand worden bediend via een smartphoneapp zoals ‘Smart AC’, die naadloos aansluit op de LG-kanalenvrije systemen, zodat de huiseigenaren draadloos verbinding kunnen maken, de temperatuur kunnen regelen en controleren via een eenvoudig te gebruiken smartphone-app.

Overweeg een kanaalloos mini-split-systeem te installeren om gezoneerde verwarming te bieden

In plaats van lucht door kanalen te voeren, zoals centrale verwarming en airconditioningsystemen doen, leveren ductvrije systemen warme, geconditioneerde lucht direct in een kamer. Duct-vrije systemen zoals die van LG zorgen voor een krachtige zoneverwarming, waardoor huiseigenaren hun slaapkamers ‘s nachts warm kunnen houden wanneer het buiten koud is, terwijl ze het vuur (of in!) In de rest van het huis verlagen om energie te besparen .

Heldere verwarmingsregisters

Een veelgemaakte fout die huiseigenaren maken, is het bedekken van warmteregisters met meubels, speelgoed of andere items die de warmtestroom blokkeren. Om de efficiëntie van de verwarming te verbeteren, inspecteert u alle verwarmingsregisters in uw huis en verwijdert u alles wat ze blokkeert.

Dicht lekken en sluit ramen

Fantoom-warmteverlies is een enorme energiedrain. Test op lekken met behulp van een zaklamp om te zien of licht door scheuren filtert of probeer een dollarbiljet door te trekken. Vervolgens lekt de afdichtingslucht rond sponningen, schoorstenen en inbouwspots met sproeischuim. Gebruik kalefateren en weerstrippen om ramen en deuropeningen af ​​te dichten. Vergeet niet om ramen en deuren te sluiten en te vergrendelen. Vergrendelen trekt de componenten strak tegen het weerstrippen om te voorkomen dat koude lucht het huis binnendringt.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel bouwkundig advies Den Haag voor meer informatie.

Voor meer info : https://bouwkundigekeuring-denhaag.nl