Huizenplan
Image default
Woning kopen

Makelaar Groningen

Op zoek naar makelaar Groningen? Verkoopmakelaars Groningen is een professionele makelaar die werkt op no cure no pay basis, ons tarief is 1,25% van de verkoopsom.  Wij weten precies hoe uw woning moet worden aangeboden en het snelste kan worden verkocht. Wij geven u advies hoe u uw woning het beste verkoop klaar maakt  en hebben een objectieve kijk op uw woning.

Verkoopmakelaars Groningen is een makelaar die zeer actief is in de marketing van uw woning. De eerste drie maanden van de verkoop is de kans het grootst dat uw woning wordt verkocht, in deze periode zetten wij alles op alles om uw woning te verkopen. Uw woning op onze website geplaatst en op funda. Daarnaast werken wij samen met onze partner Houseboost. Houseboost is een specialist in online marketing van woningen. Dit doen zij door het schrijven van een professionele verkooptekst met hierin de sterke punten van uw woning verwerkt, een online Google advertentiecampagne en het bovenaan plaatsen van uw woning op diverse woningwebsites. Normaal kost dit pakket van Houseboost €450 euro, voor klanten van Verkoopmakelaars Groningen is dit helemaal gratis!

Meer informatie over makelaar Groningen Verkoopmakelaars Groningen? Kijk op onze website www.VerkoopmakelaarsGroningen.nl!

Voor meer info : http://www.verkoopmakelaarsgroningen.nl